Mit tegyek? Anyám egyedül él, három hete ki se mozdult a járvány miatt, és most az őrület határán áll.
Elvileg nem kell a szobában ülnie - ettöl mindenki megbolondulna, hiába van netezésmeg telefon.
Szerintem szervezd meg, hogy autóval elvigyétek, vagy ha nincs, akkor taxival, a barátnö megcsinálja a jahát, kcisit beszélgetnek, utána jobban lesz lelkileg.
(javaslom, próbáld ki pár napig, hogy nem mozdulsz ki sehová, akkor megérted, hogy úgy nem lehet élni!)
(javaslom, próbáld ki pár napig, hogy nem mozdulsz ki sehová, akkor megérted, hogy úgy nem lehet élni!)
Magam is karantén alatt vagyok, az ételt házhoz rendeljük, itthonról dolgozunk, és csak anyámhoz járok át a bevásárlással. Jelen pillanatban múlt hét csütörtökön voltam pékségben, hajnali hétkor. Anyunak nem jó, hogy a teszkótól rendel, mert nem akar online fizetni. És a kaja házhozszállítás se jó neki, mert magának akar főzni. Nem kell kioktatni, nekünk se jó. És pont ez a lényeg, hogy most senkinek sem jó, nem kéne egymást kikészítenünk. Azt viszont anyunak senki se tiltotta meg, hogy lemenjen a parkba sétálni, de oda nem akar menni, mert fáj a lába.
Én nem tudom megcsinálni a haját, nem élünk együtt, és mi is csak tisztes távolból érintkezünk, kesztyűben. Hogyan engedhetném akkor hogy egy idegen a haját megcsinálja?
"Hogyan engedhetném akkor hogy egy idegen a haját megcsinálja?"
Csak szólok, 80 évesén már jopár évtizede nagykorú, nem kell az engedélyed hozza. Ha ilyen stílusban állsz hozza, nem csodálom, hogy nem hallgat rád.
Amúgy meg egy 80 éves szokásait már nem fogod tudni megváltoztatni. Nem akar online vásárolni, akkor mehet a boltba. 9-12kozott simán. A parkban való sétálgatás egyedül nem jellemző amúgy se erre a korosztályra. Menüt meg én se rendelnék, pedig feleannyi idős vagyok mint anyád. Tudok és szeretek is főzni, tudom mi kerül az ételbe. Ennyi. Miért baj az, ha főzni akar? Mondjuk ha nem héti egyszer mennél hozza, lehet nem volna ennyire kikészülve.
"Mondjuk ha nem héti egyszer mennél hozza, lehet nem volna ennyire kikészülve."
Egyszer tudok menni, az nekem harminc kilométer gyalog, egy tíz-húszkilós hátizsákkal. Szerintem ne okoskodj. Rajtam kívül van még gyereke, akinek kocsija is van, sőt, két felnőtt unokája is, szintén autóval. De erről nem akartam beszélni. Így is szar szemét alaknak érzem magam, de nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, ha baja esne egy ilyen hülyeség miatt, mint a frizurája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!