Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyám egyedül él,...

Mit tegyek? Anyám egyedül él, három hete ki se mozdult a járvány miatt, és most az őrület határán áll.

Figyelt kérdés
80 éves. Hetente egyszer viszek neki kaját, gyógyszert. Messze lakik, gyalog szoktam menni, hogy ne kelljen buszra szállni, nekem az két-két óra oda-vissza. Én sem vagyok már fiatal. Szóval próbálok mindent megtenni, hogy ne kelljen kapcsolatba kerülnie a külvilággal, erre kitalálta, hogy ő elmegy a barátnőjéhez, aki amúgy fodrász, és megcsinálja a haját. Mivel nincs kocsi, busszal akar menni. Mostanában szinte naponta kitalál valamit, hogy miért akar elmenni otthonról, és összeveszik velem emiatt. Megtenném, hogy ráhagyom, mert szellemileg ép, felnőtt ember, ha nem ugráltatna hetente, hogy neki mire van szüksége. Mit tennétek?
2020. márc. 30. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Szocfobiás vagyok 4 éve nem tetem ki a a lábam otthornol.

Mázlim,hogy olyan munkám van amivel nem kell programozó vagyok...

Borzasztó így otthonról mindent házhoz rendelek és mikor becsöget valaki elbujok azt meg várom míg megy kifutok a csomagért azt behozom.

Én négy éve be vagyok zárva mit mondjak ő csak 3 hete.

2020. ápr. 8. 03:10
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21!

A különbség az, hogy te szabad akaratodból vagy bezárva.

2020. ápr. 8. 06:06
 23/24 A kérdező kommentje:
Amúgy az egész családom megkergült, nővérem húsvéti összejövetelt tartott. Ő, mint inzulinos cukorbeteg, két fia, férje, aki bejár dolgozni, és vérnyomásbeteg. Két fiának a gyerekei, egyik még nincs egyéves... na most ezek jól összejöttek, de minket és anyámat nem hívtak, mert mi már járványügyi kockázatot rejtünk. Persze ez is bánt, mert ha tudtam volna akkor elmondom a véleményemet, de persze nem tudtam, csak utólag értesültem az egészről. Anyám meg ki van borulva hogy nem látta az unokákat meg a dédunokákat.
2020. ápr. 14. 14:18
 24/24 anonim ***** válasza:
78%
Most akkor az a baj, hogy buli volt avagy az, hogy nem hívtak meg? Neked semmi se jó.
2020. ápr. 14. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!