Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják, hogy egyedül...

Miért gondolják, hogy egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok, két gyerekkel.

Exférjem egyik napról a másikra költözött el, mert talált egy másik nőt.

Mivel a kisebbik gyermekem 10 hónapos, így jelenleg itthon vagyok.

Szüleim segítenek nagyon sokat, és nagyon jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy ők abban a hitben vannak, hogy nekem soha többé nem lesz már senkim. Vannak ilyenek megjegyzéseik is, amik nekem kimondottan rosszul esnek. Exem csúnyán elbánt velem, az igaz, de akkor ne is legyen többé senkim? Vajon miért gondolják úgy, hogy nincs szükségem senkire és nem is lesz többé partnerem?

aug. 12. 12:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
78%
A régi munkahelyemen két jól szituált, magas beosztású pasi vett el nőt 2 gyerekkel. Nehezebb, mint egy egyedülállónak, de nem lehetetlen.
aug. 12. 15:42
 32/41 anonim ***** válasza:
53%

29.

Ember! Diret csinálod, hogy nem érted, csak vergődsz.

Igen a szex nagyon fontos, de ebben a szituban?

Úgy, hogy az anyjáék tyutyujgatják, a palija meg "elbánt" vele?

Amúgy poén lett volna, de itt a fütyi is triggerel mindenkit.

aug. 12. 15:43
 33/41 anonim ***** válasza:
78%

"De itt minden elvált gyerekes nő biztos olyan karriert futott be,mint a sok mihaszna celeb, meg politikus akik felfele buknak."

Mert aki elválik és gyereke van, akkor lesz boldog és sikeres, ha karriert fut be? Ez a nő is itt ezért búslakodik, mert nem futott be karriert?

Te amúgy milyen rendezvényen voltál eddig?

Én nem elváltam, csak elköltöztem az akkor 2 éves fiammal anno az apjától, mert hogy házasok nem voltunk. Csak elhagytam.

Jó sokáig, hosszú évekig voltunk ketten és igen, pár év után már - lehet megkövezni - hiányzott egy társ. Nem, nem kell hogy a gyerek adjon annyit boldogságot hogy eszedbe se szabad jusson míg csak 18 nem lesz. Eszembe jutott.

Amúgy az én anyukám is elvált, még 14 voltam akkor, de nem azért mert apu elhagyta, csak nem működött a házasságuk. Anyu pl haláláig nem talált jó kapcsolatot.

Én is azt gondoltam, hogy hasonlóan fogok járni, nem azért mert 30 addigra bőven elmúltam - 32 évesen szültem! - vagy mert gyerekem van, hanem mert a korombeli férfiak "java' házasságban élt. Aki nem, az vagy képtelen volt normál kapcsolatra vagy ha elvált, nem akart csak összejárogatni kefélgetni. Azt kössz nem. Anyu mellől átjárni üríteni pláne nem.

Aztán mivel nem adtam fel, idővel megismerkedtem a már férjemmel, akinek szintén van 2 gyereke, pár év után összeházasodtunk. Direkt olyan férfit kerestem, akinek szintén van gyereke. Az összesen 3 gyerekünkből 2 velünk él.

Szóval egyrészt nem kell feladni. Másrészt nem kell elkeseredni a beszólásokon, kaptam én is. Adjam lejjebb az igényeimet. Nem igaz, hogy valami bűnronda nem jó, a lényeg hogy jó ember legyen. 60 körülivel kéne ismerkedjek mondjuk 35 évesen, az majd "elfogad" gyerekkel.

És a kedvencem, csak hogy az itteni kedvenc hozzászólómhoz is valami személyeset tudjak szólni: a volt kolléganőm, aki 16 évesen ismerkedett meg a férjével és bár elvált, de konkrétan egyedülálló, főleg magányos így 50 éves koráig se volt soha, na ő pl nagyon tudta, hogy nem kell itt hisztikézni, a gyerekben kell boldogságot találni és nem igaz, hogy ennyire unatkozom, hogy társkeresőzök - ott ismertem meg amúgy a férjemet - nem igaz, hogy nem tudok levenni egy könyvet a polcról és elfoglalni magam:)

Ismét csak azt tudom írni: majd ha jártál az ő cipőjében.

aug. 12. 16:01
 34/41 anonim ***** válasza:
85%

32

Egy egészséges nőnek igenis fontos a szex és a társ is. Ez nem ördögtől való, hanem normàlis.

Ha együtt maradt volna a férjèvel akkor is szexel a 10 hós gyerek mellett.

aug. 12. 16:01
 35/41 anonim válasza:
39%
Ne butaskodj, biztos lesz még valakid! Ezt nem lehet így megállapítani. Sok férfi szeretne gyereket. Már aki rendes. Exed meg meg vissza is jöhet
aug. 12. 16:41
 36/41 anonim ***** válasza:
19%

Mert senkinek nem jó parti egy 30+os kétgyermekes nő, akinek a kisebbik gyerek 10 hónapos de már új palit akar fogni. Ráadásul a szülei segítségére szorul..

Vajon miért? 🥲

aug. 12. 17:07
 37/41 anonim ***** válasza:
71%

36 te biztos marha jó "parti" vagy

A kapcsolatok csak azon múlnak ki milyen jó parti

aug. 12. 17:42
 38/41 anonim ***** válasza:
28%

Valszeg nyűg vagy nekik, téged okolnak titkon, hogy a párod lelépett 2 gyerek ellenében, és úgy gondolják, hogy téged senki nem tud elviselni.

Nem ismerünk. Talán igazuk van, talán nem.

aug. 12. 18:59
 39/41 anonim ***** válasza:
52%
Mert tisztában vannak azzal, hogy egyedül 2 gyerekkel, minimális az esély rá, hogy normális kapcsolatod legyen.
aug. 12. 19:17
 40/41 anonim ***** válasza:
79%

39.: Te mit gondolsz normálisnak?

Én pl. gyermektelen vagyok, de látogató kapcsolatban élek. Szeretjük egymást a párommal, de nem élünk együtt.

Gyermekes szülőknek sokszor inkább látogató kapcsolatuk lesz, de az se feltétlenül csak a szexről szól. De nagyon sok ember alapít újabb családot, vagy a párja elfogadja a gyereket, van, aki sajátjaként szereti, neveli.

Kisgyerekkel társat keresni inkább csak egy kisebb hátrány, de nem zárja ki akár az újabb házasságot se, de idővel általában lesz kapcsolat, hcsak nem egy elhízott sárkány az illető.

aug. 12. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!