Miért gondolják, hogy egyedül fogok maradni?
31 éves nő vagyok, két gyerekkel.
Exférjem egyik napról a másikra költözött el, mert talált egy másik nőt.
Mivel a kisebbik gyermekem 10 hónapos, így jelenleg itthon vagyok.
Szüleim segítenek nagyon sokat, és nagyon jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy ők abban a hitben vannak, hogy nekem soha többé nem lesz már senkim. Vannak ilyenek megjegyzéseik is, amik nekem kimondottan rosszul esnek. Exem csúnyán elbánt velem, az igaz, de akkor ne is legyen többé senkim? Vajon miért gondolják úgy, hogy nincs szükségem senkire és nem is lesz többé partnerem?
Gondolom úgy vélik, hogy két kisgyerekkel nem vagy jó parti, de ezt nyilvánvalóan nem fogják az arcodba mondani.
Manapság ez már szerencsére kevésbé van így, de tény, egyedülálló anyukaként nehezített terep a pártalálás.
3
Jó, de az a gyerek lesz nagyobb is ám.
Nem kell lehúzni a rolót harmincpár évesen.
Nem is értem miért ne lenne társad? Hülye aki ezt gondolja.
Haza is költöztél hozzájuk? Ha igen, akkor azért lehet, mert ha 31 évesen most is a nyakukon vagy, akkor azt látják, hogy ilyen paraméterekkel ott is maradsz, mert ha a férjedet se tudtad megtartani, akkor nem lesz ember, aki a nyakába vesz két gyerekkel, hogy eltarthasson.
Ha teljesen függetlenül megállsz a lábadon, talpraesett vagy és csinos, és csak gyerekvigyázásra kell a segítségük, akkor nem tudom, miért látják ilyen sötéten a jövődet; vsz. rossz tapasztalat a környezetükben.
Saját házban élünk a gyerekekkel, nem a szüleim "nyakán".
Szerintem egyedül is jól boldogulok, de azért jól esik, ha napi 1-2 órát segítenek, mert nap végére már el szoktam fáradni.
Azt még hozzáteszem, hogy nem én kértem a segítségüket, maguktól jönnek.
9-es, nem úgy van az.
Férjem lelépett külföldre, én egy 1 és egy 3 éves gyerekkel maradtam egyedül. 2 év múlva lett egy kapcsolatom (ma már a férjem), neki akkor 4 éves kisfia volt, ő szintén elvált, felesége lelépett. Munka révén találkoztunk, ő mérnök, én eü-s vagyok, nálunk a kórházban beszéltek át műszaki dolgokat, én igazítottam útba, így jöttünk össze, teljesen véletlen.
Ennek 15 éve már, rosszabb időszakomban az elején én sem gondoltam, hogy történhet még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!