Miért gondolják, hogy egyedül fogok maradni?
31 éves nő vagyok, két gyerekkel.
Exférjem egyik napról a másikra költözött el, mert talált egy másik nőt.
Mivel a kisebbik gyermekem 10 hónapos, így jelenleg itthon vagyok.
Szüleim segítenek nagyon sokat, és nagyon jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy ők abban a hitben vannak, hogy nekem soha többé nem lesz már senkim. Vannak ilyenek megjegyzéseik is, amik nekem kimondottan rosszul esnek. Exem csúnyán elbánt velem, az igaz, de akkor ne is legyen többé senkim? Vajon miért gondolják úgy, hogy nincs szükségem senkire és nem is lesz többé partnerem?
Lehet nem hagy el, ha visszafogysz!
És a szüleid a 2 pici gyerek, illetve a testsúlyod miatt gondolja azt amit. Sajnálom, de ez az igazság!
Nekem is az a fura, hogy te ilyen helyzetben ezen akadsz ki, hogy lesz-e palid.
Hallod nekem 2 gyerek mellett, amikor a kisebb 10 hónapos volt, a fáradtságtól a világom nem tudtam (igaz van férjem, de ő is fáradt volt 😂)
Irigylem a problémádat.
18.
Én 50-es nő vagyok, de teljesen egyetértek.
Szerintem a válaszolók fiatalok és idealisták, vagy hasonló a helyzetük és nem objektívek.
Mi meg látjuk évtizedek óta, az ilyen helyzeteket.
A leendő lepontozóimnak meg üzenem, hogy nem savanyú a szőlő.
Évtizedek óta házasságban élek és nem - az általatok hímsovinisztának titulált - hozzászóló által felvázolt balfékkel kellett beérnem.
Igen, nektek is szép napot! 😂😂😂
Irigylem a problémádat.
Szerintem meg neked ha van férjed, örülj a jó sorsodnak és ne gondold, hogy bármit is tudsz egy elhagyott 2 gyerekes anyuka életéről meg lelkivilágáról. Így látatlanban. Majd ha jártál a cipőjében.
19.
Ez nem szabály, hanem a valóság.
Nem kötekedés, de leírhatnád miben és mennyire sikeresek az ismerőseid, akik bevállalták más gyerekét, mert az én az évtizedek alatt azt láttam, hogy az elvált, gyerekes nők nem csináltak jó partit.
Egyet ismerek, de annak már felnőttek a gyerekei, mire a palival összejöttek, egy tizessel öregebb is, meg meg is veri, mert egy féltékeny tahó. De ott a pénz dominál. Ez aztán siker.:(
25.
Én nem a társ miatti aggódást éreztem, hanem a fütyi miattit, de lehet tévedek. 🤭
Nyilván, nőknél a társkeresés és a családalapítás elsődleges célpontja egy fsz.
Ja nem.
Amúgy és ha a fütyi hiányozna neki? Az erkölcstelen? Az szégyellje magát, nem való egy anyához ez a viselkedés?
Elképesztőek vagytok.
26.
Jónak írod hallod...
Anyámat elhagyta apám, még 1 éves sem voltam.
Az egész gyerekkorom a nyomoráról szólt, amit rajtam vert le.
Soha nem tudott jó férjet, apát találni, akik voltak, mind semmirekellő vagy alkesz.
Soha nem láttam, hasonló helyzetben élőket jól élni a mai napig!
De itt minden elvált gyerekes nő biztos olyan karriert futott be,mint a sok mihaszna celeb, meg politikus akik felfele buknak. 😂
A férjemmel meg nem értem mit jön itt mindenki, nem flexnek vagy bezzeg énnek szántam, csak példának, hogy 2 szülő is lehet kimerült, és akkor nem a társ, meg a dugás a prioritás, hanem hogy kialudd magad, mielőtt megborulsz.
Elváltatok gyerekkel, vagy mi a trigger oka?
Maximálisan igaza van a hímsovinistázott fickónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!