Miért néznek másképp arra, akinek nincs gyereke ? Miért
gondolják, hogy könnyebb neki minden? Főleg ha egyedül
él.
Figyelt kérdés
Teendők akkor is vannak, főleg ha nem csak munkából áll az élete. Ha van autó, azzal is foglalkozni kell, vinni szervizbe , műszaki, orvoshoz menni, bevásárolni, ügyet intézni.
Szerintem ketten, gyerek mellett is könnyebb valamivel ,mint teljesen egyedül.
Masik az, hogy korábban örökké hallgattam, hogy "neked elég az". Például egy garzon elég nekem lakni vagy egy kicsi akármi.
júl. 19. 10:29
2/47 anonim válasza:
Gyerek nélkül sokkal könnyebb.
Az autót nem viszed mindennap szervizbe, de a gyerekkel mindennap van teendő.
júl. 19. 10:38
3/47 anonim válasza:
Hù, mennyit hallgattam én ezért.... Fiatal koromban állandóan megkaptam, hogy nincs se kutyád, se macskád. Még a fizetésemelésnél, jutalom- prémiumosztásnál is elhangzott, hogy nekem nincs rá szükségem. Még most, idősebb koromban is előfordul néha, igaz, enyhébb formában.
N
júl. 19. 10:38
4/47 anonim válasza:
Gyerekkel sokkal nehezebb. Nem kicsit, hanem sokkal.
júl. 19. 10:40
5/47 anonim válasza:
Hogyne lenne nehezebb gyerekkel? Akkor megmaradnak ugyanezek a teendőid + a gyerekek is hozzájönnek. Nekem így gyerek nélkül két kutyával full laza az életem, de csak azért, mert home officeban vagyok rugalmas munkaidővel. Így sok szabadidőm van. Gyerekkel basszus semmi időm nem lenne, mert egész nap róla kéne gondoskodni. Egyértelműen könnyen az élet egyedül, de erre max. az tesz negatív megjegyzést, aki irigyli :D
júl. 19. 10:43
6/47 anonim válasza:
Mert így gyerek nélkül sajnáltathatod magad, hogy mennyire diszkriminálnak. Brühühü.
júl. 19. 10:43
7/47 anonim válasza:
#2-es, az egyedülálló nem számíthat senkire, csak saját magára. És itt nem csak az autó szervizeléséről van szó, ezer más dologról. Sem az örömödet, sem a bánatodat nincs kivel megosztani, mindenhova egyedül mész, egyedül oldasz meg mindent. Özvegy vagyok, míg élt a férjem, minden sokkal könnyebb volt.
#3 voltam
júl. 19. 10:44
8/47 A kérdező kommentje:
Normális esetben eloszlik a teendő, ha ketten vannak. Ahol nem, ott mar baj van. Nő nem azért szült gyereket, hogy mindent ő csináljon.
júl. 19. 10:49
9/47 anonim válasza:
#7 miért kéne mindenhova egyedül menni, barátokról hallottál már? Meg amúgy szerintem sok dolgot jobb is egyedül intézni, nem kell a másikra várni pl. bevásárlásnál, shoppingolásnál meg ilyenek. Persze vannak dolgok, amihez jól jön egy férfi segítsége, de nekem mondjuk erre is mindig akad valaki xd Nem kell párkapcsolati függőségben lenni, egyedül önállóan is meg lehet mindent oldani.
júl. 19. 10:49
10/47 anonim válasza:
#8 de mi az a rengeteg teendő, amit nem tudsz egyedül elintézni? Ha van egy hatalmas kerted, azt mondjuk tényleg szívás egyedül gondozni, de kitakarítani a lakásban, házban nem nagy tragédia, csak ha valaki lusta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!