Miért néznek másképp arra, akinek nincs gyereke ? Miért gondolják, hogy könnyebb neki minden? Főleg ha egyedül él.
Teendők akkor is vannak, főleg ha nem csak munkából áll az élete. Ha van autó, azzal is foglalkozni kell, vinni szervizbe , műszaki, orvoshoz menni, bevásárolni, ügyet intézni.
Szerintem ketten, gyerek mellett is könnyebb valamivel ,mint teljesen egyedül.
Azért gondolják hogy könnyebb neki, mert sokkal könnyebb neki.
Az egy más kérdés, hogy csinálnak maguknak mondvacsinált bolha gondokat, amiből ahogyan mondják, elefánt lesz.
A teendők tekintetében azért gondold át még egyszer ezt, mert egy gyereket folyton vinni kell valahova és egy csomó probléma is lehet vele, amit meg kell oldani, míg egy kocsit nem viszel minden nap szervízbe. A bevásárlás, ügyek intézése, orvoshoz járás is dupla annyi egy gyerekkel. Minden program szervezése is bonyolultabb gyerekkel mint egyedül.
Te egyedül azt csinálsz amit akarsz és akkor amikor akarod (kivéve munkaidőben amikor dolgoznod kell), gyerekkel meg sokszor történik váratlan fordulat, ami mindent felborít, és 0-24-ben figyelned kell és gondoskodnod a gyerekről ha történik valami rögtön ugrani...
#9-es, nem éltem párkapcsolati függőségben, hanem normális házasságban, ahol mindent megosztottunk egymással. Fogalmad sincs semmiről.
7-es voltam
#8: ja, eloszlik a teendő.
Az egyik szülő a gyere(ke)kkel, a másik egyedül megcsinálja azt, amit Te is egyedül csinálsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!