Én vagyok ezzel így egyedül vagy más is ezt gondolja?
Igen, gáz most mit vársz? Sok embernek, sok lánynak meg az a menő. Ma már még az általad írt 90-es korosztály is ezt keresi. Magyarán az ilyen 25+-os nők is.
Szóval elég gyalázat. És amikor kérdezik, hogy hú, 28 évesen nem találsz magadnak olyan nőt, aki veled egykorú, b*zd meg, nem, képzeld el, kis városban lakok, egy régi tévedésem végett sokan ismernek (együtt voltam valakivel), amúgy is parasztokkal és kur*ákkal van tele kb. És sokszor sír a szájuk az srácoknak, ha pl 28 évesen 16 évesre mozdul rá az ember. Miért? Nem azért mert pedofil valaki, hanem azért, mert látja benne azt a kevés dolgot, hogy ő másabb mint az átlag. Hogy nem az a bunkó, nagy képű, beképzelt p*csa.
Nagyon kevés van, aki nem pénzre, nem a kinézetre hajt. És ugyan ez igaz a felnőttekre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!