Ki miből gondolja, hogy egyedül vagyunk az egész Univerzumban?
Nem vitázni hívlak titeket, csupán érdekel Ti feltevéseitek.
Tehát nyugi, lazaság, sötöbö. :)
szeritnem nincs olyan ember, aki ketsegbevonna, mashol is lehet elet. nem is ertem a kerdesed. szerintem te az ufokritikussaggal kevered...
Szerinted a SETI program az mit kutat mint hivatalos program??????
az ufokban en sem hiszek. mar h hiszem h vannak azonositatlan targyak, hiszen targyak es azonositatlanok, de mindig nevetek amikor egy lolepesben eljutunk az azonositatlan targytol a mindent tudunk rolaig.
Szia! :)
A kérdésemet úgy kell érteni, ahogy írtam. Volt néhány kérdés, ahol voltak olyan válaszadók, akik ezt megkérdőjelezték, sőt tagadták. Az érveik érdekelnek. :)
az utolso szellemi fogyinak uzenem, hogy ezzel csak azt mondja, hogy mivel a kormanyok nem mondtak be eddig, ezert igaz.
aha nem vagy am egyszeru.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dehogy vagy az
nyomj mar egy linket kerdezo, ahol valaki is tagadna a letezesuket.
en eddig 2 fajta emberrel talalkoztam ebben a kerdeskorben:
aki szerint letezHET
es aki osszeeskuves parti, es mar szerinte nem csak h az bizonyitott h leteznek, de itt vannak koztunk es mar a nevuket is tudjak...
OFF
ugy erted kitudNE'K
tudod vannak ezek az izek amiket a szo vegere rakunk.
akarNE'K
asNE'K
szopatNE'K
olyan szo nincs h
akarna'k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!