Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki miből gondolja, hogy...

Ki miből gondolja, hogy egyedül vagyunk az egész Univerzumban?

Figyelt kérdés

Nem vitázni hívlak titeket, csupán érdekel Ti feltevéseitek.

Tehát nyugi, lazaság, sötöbö. :)

2011. márc. 25. 13:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
a plejádok kora úgy is mindjárt le jár. Itt a 2012 nem soká és vége. Annyit még kibírunk.
2011. márc. 25. 13:50
 22/40 anonim ***** válasza:

"Azt írtam van az UFO, amit az ufonauták vezetnek.(Ezt úgy mesélték.)"

Had kérdezzek valamit: Az a szó, hogy UFO mit jelent szerinted?

2011. márc. 25. 13:53
 23/40 anonim ***** válasza:
UFO = Urológiás F@szságok Orientációja
2011. márc. 25. 13:55
 24/40 A kérdező kommentje:

Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő objektum/tárgy)? :)

Most google- on utána néztem az ufonautáimnak :). "világegyetemi lények, un. Ufonauták" [link]

Gondolom akkor ők vezetik az UFO-t. :) Vagy nem? :)

Amúgy részletesebben is írhatnál, Kedves Digo. :) Nem nagyon értem, hogy az egy- két belekérdezéseddel válaszolni szeretnél vagy valamit megtudni, amire kíváncsi vagy. :)

2011. márc. 25. 14:07
 25/40 anonim ***** válasza:

13:37.-kor te magad írtad:

"De akkor legyenek UFO- k a téma, mert hát azt is vezetni kell valakinek nem? Az UFO- nautának? Vagy nem? :)"

Most meg azt írod, hogy Azonosítatlan Repülő Tárgy! Egy elszabadult meteorológiai ballon is lehet akár. Azt is az ufonauták vezetik? Logikus.. Kicsit fogalomzavarban vagy.

2011. márc. 25. 14:14
 26/40 anonim ***** válasza:

[link]

Én azon kevesek egyike vagyok, akik úgy gondolják, hogy nincs értelmes, kommunikációra képes élet odakinn :D

Eleve egy galaxisnak csak egy nagyon pici része az, amelyikben élet kialakulhat, a többi részen túl nagy a röntgen és gammasugárzás, vagy nincs ott más csak hélium és hidrogén, ami nem tud összetett vegyületeket alkotni, vagy túl sűrűek a csillagok, és rengeteg az ütközés. Pár % az, ami "jó terület" egy galaxison belül.

A csillagok többségének nincs bolygója, illetve a kettős- és hármas Naprendszerekhez tartozó bolygókon sem tud élet kialakulni (túl nagyok az ingadozások). A csillagok típusa is fontos, nagyon kevés megfelelő arra, hogy elegendő energiát adjon, ne túl keveset, ne túl sokat.

A csillagok körül szintén csak egy szűk zóna megfelelő arra, hogy élet alakulhasson ki rajta.

Kell még egy nagyobb bolygó (Jupiter), ami megvédi a bolygót a meteorok nagy részétől, kell egy (nem több) jó méretű és jó távolságban levő Hold, a bolygó nem lehet se túl nagy, se túl kicsi, jó kémiai összetételűnek kell lennie, nem lehet túl elnyúlt a pályája, nem lehet túl dőlt a tengely hajlásszöge, viszont az sem jó, ha egyáltalán nincs megdőlve, stb. stb. még nagyon-nagyon-nagyon sok faktor van.

A Földünk annyira kivételes helyzetben van, hogy hiába van odakinn milliárdnyi csillag, nagyon-nagyon pici az esélye, hogy legyen még egy ilyen szerencsés helyzetben levő bolygó.

Ha ki is alakul rajta az élet, a környezet valószínűleg még akkor sem megfelelő arra, hogy egy komplex, intelligens, kommunikációra képes életté fejlődjön.

Ettől persze nem lesz kevésbé értékes az Univerzum, sőt :) Csak szerintem sok ember fél belegondolni, hogy igen, annak is megvan az esélye, hogy mi vagyunk itt egyedül.

Pedig szerintem nincs odakinn más, csak mérges gázok és egyszerű vegyületek :)

23/F

2011. márc. 25. 14:23
 27/40 A kérdező kommentje:

Igazad van, Diego. Akkor átfogalmazom: olyan "típusú" UFO- ra gondolok, amit "valószínűsíthetőleg" földönkívüli lények terveztek utazás céljára. :)

Bár még lenne egy kérdésem: az elszabadult meteorológiai léggömb mitől UFO? Miért "azonosítatlan" illetve mitől nem tudják azonosítani? Bocsi a sok kérdésért. De érdekel a téma. :)

2011. márc. 25. 14:43
 28/40 anonim ***** válasza:
Az elszabadult meteorológiai léggömb, és még 1000 más dolog is lehet azonosítatlan repülő tárgy, amíg nem tudjuk mi az. Megjelenhet a radar képernyőjén egy madárraj is, addig amíg nem tudjuk hogy az madárraj, addig UFO.
2011. márc. 25. 14:56
 29/40 anonim ***** válasza:

14:23

Az igaz, hogy a lakható bolygóknak meg kell felelniük az általad leírtaknak, de még így is csak a mi galaxisunkban 500 millió ilyen bolygó lehet.

Ezt nem én mondom, hanem a Kepler űrtávcső adatai. Szóval nem sejtésről van szó, hanem méréseken alapuló bizonyosságról.

[link]

2011. márc. 25. 15:01
 30/40 A kérdező kommentje:

Tehát amikor bejelentik, hogy "Úristen! Ufo volt "ezen" a radaron", az csupán szenzáció keltés, pedig lehet már tudják mi az? Mert hát magamból kiindulva könnyen beleesik az ember abba a "csapdába", hogy az UFO= "eljöttek az űrlények" -kel. Amúgy tudom mit jelent, csak könnyű megfeledkezni róla és nem gondolkodni a rövidítés valódi jelentésén.

Köszi, Digo egyébként! :)

2011. márc. 25. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!