Egyedül vagyunk az univerzumban, vagy vannak számunkra idegen lények esetleg a mi univerzumonkon kívűl?
most fedeztek fel egy bolygót éppen, ahol valószínűleg van élet. Jeleket fogtak, szabályos jeleket, amit nem kelthet természeti erő, csak tudatos akarat.
Csak 9 mill. fényévre van.Háromszor akkora, mint a föld.
Imádlak!Imádlak!Imádlak!Imádlak!
Ez is jó. De a végén jobban lehet látni amikor ráközelít a film végén! Amikor villódzik! [link]
Am én már láttam UFO-t élőben is, de sajnos nem volt nálam semmi kamera. De ha lett is volna akkor sem hinné el senki az alapján sem mert úgy is ráfogták volna hogy hülyeség. Am értelmes jeleket már fogtak máskor is. De örülök neki h. újra fogtak jeleket! :)
Mivel az univerzum olyan nagy, hogy méretét el sem tudjuk képzelni, valószínű, hogy nem a miénk az egyetlen planéta, ahol van élet. (Érdekes a kategória maghatározás, áthidalás részben a tudomány és az ezo között. Bár szerintem az idegen lények inkább tudomány. Nem, nem a zöld meg szürke lények, amik elvisznek, hanem egyáltalán annak a feltételezése, hogy nem vagyunk egyedül.)
A videót nem néztem meg, mert lassú a netem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!