Mire gondoljak ha minden rossz? Karácsony van, és egyedül vagyok Apám dolgozik, anyám paranoid skizofrén, tesóim vidéken, barátnő. Arról álmodni sem merek.
Kicsim! Apam meghalt, anyam a 70 eves idosek betegsegeit es rigolyait eli, nyakamban 3 millio svajci frank hitel, es 25-26-an napi 18 oraban kiszolgalom a zombiva lenyegult vendegeket, akik a karacsonytol nem eppen szeretetittasak.
Es orulok, hogy ezt tehetem, mert tul vagyok szamtalan trombozison es embolian egy genetikai betegseg miatt.
Kitartas!
Az egyedül lét jobb, mint ami nálunk volt.
Nem valami puszi family vagyunk, ezek meg ittak is rendesen, az ikreknek a szülinapjuk is volt...
Annyira elfajult felénk az este, hogy se anyám se én (mint legidősebb testvér) nem tudtuk a társaságot csitítani... hangos zene, pofázás, rongálás, verekedés, hányások stbstb
a pici panel lakásban.
Szomszédok jöttek, majd rendőrt hívtak később.
Anyám papucs pasijának az alkohol meg eleresztette a nyelvét és nyugodt részeg fejjel "kvra vagy x-y" a húgomnak...
Szerintem engem örökbe fogadtak xD nem illek a képbe. 0 alkohol, se cigi, se kávé, csendes művész vagyok.
Én cserélnék veled.
Álmodni pedig merj! De tegyél is érte.
Látnál pár környékbeli embert, hogy kiknek van párjuk... annak ellenére milyen testbe születtek és rájönnél: Nem esélytelen. (pl van egy csaj, akinek a fél arca lelóg a kulcs csontjáig valami betegség miatt és VAN pasija)
Az már más, ha félve füled farkad behúzod és esélyt se keresed, nem nyitsz.
Volt hogy a buszmegállóba szólítottam le a srácot s mikor rákérdeztem van-e valakije...
Ö~öh, válaszolnia se kellett, mert pont szállt le a buszról a csaja.
Meg tudnék mesélni.
Könnyít az a párkeresésben, ha nem azt a nemet nézed a másikban, akihez vonzódsz, hanem azt hogy ő is egy ember.
Merni kell megszólalni, mert sose tudhatod kibe botlasz!
Én mondjuk, amit nagyon bántam:
Anno pincérkedtem Németben egy ismerős mellett (német nyelv nélkül).
Szememet vonzotta az egyik vendég, annyira tetszett, hogy akár hányszor láttam vagy oda kellett mennem vörösödött a fejem. ><
Pakoltam el az üres üvegeket, poharakat. Nézett picit és erőt szedett magában: felkelt, megfogta az alkarom és mondott valamit németül.
Ne tudd meg milyen kínos volt, hogy nem értem és az egy asztallal odébb lévő ismim mosolyogva mondja: Most hívott el randira a srác.
Angolul próbáltam neki elmondani mi van, ő meg azt nem értette xD
Mindketten csalódtunk xD
Nah azóta németet is megtanultam.
Az idegen nyelv egy nagyobb teret ad párkeresésben :)
S igen is MERJ! Ha nem cselekszel, nem estél pofára 20-30x minimum, akkor megse próbálva ne merje mondani senki, hogy reménytelen vagy "álmodni se merek".
Senkihez se megy házhoz az ideális jövendőbeli partner/pár.
24éves fejjel voltak kapcsolataim, nem rövidek: 5 év, 2év, fél év.
Miért? Mert sokszor próbáltam olyan embert keresni, aki szimpatikus volt s ha belement az ismerkedős talizásba volt esélyem belül is megismerni a másikat.
A lyukvadászokat elzavartam, akik pedig nem voltak szimpatikusok azoknak meg megmondtam, hogy nagyon messze állnak az ideáltól.
S ezek csak azok, akiket én kértem fel az ismerkedésre.
Én is mondtam nemet s igent is az ismerkedésre. S kaptam én is elutasítást. :)
Ezzel jár.
Mindkettő fél véleménye számít, eröltetni pedig nem éri meg.
Előre is BUÉK! Sok sikert és szerencsét kívánok neked! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!