Hogy mondjam el a szüleimnek hogy egy 28 éves férfivel vagyok együtt? 16L
27.es, 30-as jól írta. A háttér történet, hogy véletlen gyerek voltam amit közölt is velem drága "anyukám", de amit felszedett utánnam gyerektartás apumtól és gyerekpénz stb. Az jó volt neki. Meg is kaptam nem egyszer, hogy ez a szerencsém mert másképp árvaházba tett volna mert nem akart gyermeket és ÉN vettem el a fiatalságát (nem én kértem hogy tegye szét a lábát és szülessek meg.) Nagyon sokáig próbáltam mégis anyaként tekinteni rá, azonban 18 évesen mikor kidobott (munka, pénz, és minden nélkül egy kis táska ruhámmal), 2x kerestem meg azóta, mind2x felhozta hogy miattam nem élhette ki a fiatalságát és hogy most ezért van egyedül. Nekem erre nem volt szükségem. Valami nincs rendben vele az biztos, de van egy nővérem, akit viszont imád-szeret segíti, ha épp kidobja testvéremet valamelyik palija egyből költözhetett "haza". (Testvéremmel néha beszélek de anyum eléggé ellenem fordítja) Egyébként nővérem és köztem 8 év van. 8 évvel idősebb, tehát ha ennyire valaki elvette a fiatalságát biztos nem rám kellett volna fogja. Egyébként gondolom mi lehet a dologban, mert sosem voltak őszinték. Mindenki barna szemű, barna hajú a családban, egyedül én lettem szőke kék szemű.. mikor már tudtam az eszem (nagyobb voltam) már nem is mertem rá kerdezni mivel születésem után nemsokkal váltak el a szüleim.
Szóval igen, kedves 27.-es. nincs mindenkinek felhőtlen gyerekkora hogy élete végéig táplálja a kapcsolatot az édesanyjával. Ennek ellenére itt vagyok.
Nekem apukám lelépett nagyon kicsi koromban.
16 évesen én is elég közel kerültem egy 27 éveshez.
Egyik napról a másikra jött a felismerés, hogy én mégis mit csinálok? Apapótlékot kerestem magamnak a saját korosztályom helyett? Ezt teljesen őszintén elmondtam neki is, szerencsére megértette és vége lett annak ami igazából el sem kezdődött.
Szerintem először gondold át, hogy csak apapótlék vagy tényleg a "barátod"
Ha a második akkor nagy levegő, és mond el a szüleidnek. Nincs félrebeszélés!! Mond el a korát! Lehet ki fognak akadni, de ez még mindig jobb, mintha nem tudnának róla
"Hogy mondjam el a szüleimnek hogy egy 28 éves férfivel vagyok együtt? 16L"
Csak akkor legyél együtt bárkivel, ha már elég felnőtt vagy hozzá! Akkor majd azt is tudni fogod, hogy hogyan mondd el a szüleidnek, meg azt is, hogy mit csinálj, ha állapotos leszel és faképnél hagy, meg minden ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!