Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a szüleimnek hogy...

Elmondjam a szüleimnek hogy együtt vagyok valakivel?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, majdnem 19 vidéken élünk, viszont én Budapestre járok egyetemre, illetve most szünetben is Pesten vagyok, mert itt találtam munkát nyárra. Nem nagyon voltam otthon mostanság, viszont hétvégén hazalátogatok. Lassan 2 hónapja együtt vagyok az első párommal. A szüleim nem tudnak róla, de tudom, hogyha hazamegyek akkor ez a téma lesz a porondon. El kellene mondanom? Csak azért gondolkodom ezen, mert

borzasztóan féltenek, és mindent túlaggódnak, pedig nem olyan szoros a kapcsolatunk, nem is volt sosem, de szeretnek kontrollálni, beleszólni, kritizálni a döntéseimet. Hazudni nem szeretnék, de azt sem hogy a két nap alatt 100x kapjam meg a "túl fiatal vagy ehhez, túl naív vagy, nem gondolkodsz tisztán, biztos nem hozzád való, ez nem jó döntés, haza kellene jönnöd" című mesét. Szóval..ti mit tennétek ilyen helyzetben? 18/L

2017. aug. 18. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem szól szám, nem fáj fejem.
2017. aug. 18. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedben szépen lassan adagolnám be a történetet.Elején még csak célozgatnék, hogy egyik barátnőm össze jött vele s hogy szerintem normális ilyen korban szerinted anya ?Itt meg a válasszal együtt megtudod hozni a döntést ,hogy elmondod vagy nem.Ha úgy válaszol,hogy persze,akkor viccesen megkérdeznéd,hogy akkor én is hozhatok haza bárkit ? Aztán ha ez is jól sikerül akkor bele a lecsóba.Én a nővéremnek voltam mindig a nagy lelki tanács adója.Ha valami baj volt mindig én húztam ki a bajból,vagy védtem a szüleim elött vagy fedeztem :D Remélem segíteni tudtam és meghalgatnám a storyd végét :D További szép napot! 19/F
2017. aug. 18. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már külön élsz, akkor szerintem is lassan adagold be, főleg ha az első kapcsolatod :)

Mondd el, hogy megtetszett egy fiú, és már egy jó ideje randizgattok stb...

2017. aug. 18. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :) A második válaszoló akkor külön köszönet, ezt ki is fogom próbálni 😀😀 :*
2017. aug. 18. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthetek :D
2017. aug. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!