Elmondjam a szüleimnek hogy együtt vagyok valakivel?
18 éves vagyok, majdnem 19 vidéken élünk, viszont én Budapestre járok egyetemre, illetve most szünetben is Pesten vagyok, mert itt találtam munkát nyárra. Nem nagyon voltam otthon mostanság, viszont hétvégén hazalátogatok. Lassan 2 hónapja együtt vagyok az első párommal. A szüleim nem tudnak róla, de tudom, hogyha hazamegyek akkor ez a téma lesz a porondon. El kellene mondanom? Csak azért gondolkodom ezen, mert
borzasztóan féltenek, és mindent túlaggódnak, pedig nem olyan szoros a kapcsolatunk, nem is volt sosem, de szeretnek kontrollálni, beleszólni, kritizálni a döntéseimet. Hazudni nem szeretnék, de azt sem hogy a két nap alatt 100x kapjam meg a "túl fiatal vagy ehhez, túl naív vagy, nem gondolkodsz tisztán, biztos nem hozzád való, ez nem jó döntés, haza kellene jönnöd" című mesét. Szóval..ti mit tennétek ilyen helyzetben? 18/L
Ha már külön élsz, akkor szerintem is lassan adagold be, főleg ha az első kapcsolatod :)
Mondd el, hogy megtetszett egy fiú, és már egy jó ideje randizgattok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!