Kicsivel több mint 2 hete vagyunk együtt barátnőmmel. Ennyi idő után már "illik" bejelenteni a szüleimnek? 14/F
2 hete?
fu, ez aztán komoly :D
amúgy viccet félre téve, még gyerekek vagytok, de ha annyira "komoly" és kedveled akkor mutasd be a szüleidnek ..
nekem 13 évesen volt egy kapcsolatom kb 3-4 hónapig tartott, de cikinek éreztem vna nagyon ha megtudták volna, nem éreztem, hogy elfogadták volna teljes mértékben, igaz lehet én sem fogadtam el annyira a csajt :D
de öcsém az kb ennyi idősen simán kirakta facebookra, és nyilván így eljutott szüleimhez is és nem csináltak belőle problémát
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha megbeszélsz mindenfélét a szüleidtől. Nyugodtan mondd el nekik, ha szeretnéd.
Viszont bemutatni még nem kell.
Hozzátok nem járnak fel a barátaid, vagy azok a lányok, akik barát kategóriásak?
Mert ha igen, akkor nem kell külön cécóval bemutatni, hanem egyszer csak jelenj meg vele és mondd:
Anya, apa, ő itt a Juli, gépezünk egy kicsit a szobámba... vagy valami hasonlót mondasz és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!