Hogy vezessem fel a szüleimnek, hogy együtt aludjunk a barátommal?
2 hónapja vagyunk együtt. Huszonévesek vagyunk. Be is mutattuk egymást otthon. Viszont! nálunk még senki nem hozott haza senkit (bátyám már 33 éves is elmúlt). Kb 3 hete tudnak itthon a barátomról. Egyszer találkoztak pár órára. Fényeztem - ő az első igazán jó párom. Már sokszor aludtunk együtt, de nem akarom, hogy rosszat gondoljanak róla (hogy csak kihasznál). Apum elég vallásos - katolikus. Mikor mondtam, hogy jön, anyum egyből mondta, hogy gondolja külön alszunk és megágyaz neki a szomszéd szobában.
Igazából annyi, hogy nem akarom, hogy mentegetni kelljen a barátomat. Hogy tálaljam nekik a dolgot?
Nagyon konzervatív szüleim vannak, 25 éves vagyok. Teljesen más az, amikor már 15-18 évesen hazaviszel valakit, nekem most jött össze. A bátyám pedig még mindig nem hozott haza senkit, pedig tudom, hogy volt barátnője! A srácnál szüleinél is voltunk már egy hetet.
A kérdésem még mindig az lenne, hogy hogyan vezessem fel a szüleimnek, hogy együtt aludjunk, úgy, hogy ne legyenek rossz véleménnyel róla?
(Elköltözni még nem tudok, mert munkát keresek már hónapok óta. És ennek a látogatásnak az lenne a célja, hogy megismerjék egymást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!