Hogy vezessem fel a szüleimnek, hogy együtt aludjunk a barátommal?
2 hónapja vagyunk együtt. Huszonévesek vagyunk. Be is mutattuk egymást otthon. Viszont! nálunk még senki nem hozott haza senkit (bátyám már 33 éves is elmúlt). Kb 3 hete tudnak itthon a barátomról. Egyszer találkoztak pár órára. Fényeztem - ő az első igazán jó párom. Már sokszor aludtunk együtt, de nem akarom, hogy rosszat gondoljanak róla (hogy csak kihasznál). Apum elég vallásos - katolikus. Mikor mondtam, hogy jön, anyum egyből mondta, hogy gondolja külön alszunk és megágyaz neki a szomszéd szobában.
Igazából annyi, hogy nem akarom, hogy mentegetni kelljen a barátomat. Hogy tálaljam nekik a dolgot?
25 évesen tudod mikor vezetném fel, vagy kérnék rá engedélyt.
Bár hozzáteszem, hogy 25 évesen én már férjnél voltam, de nem is ez a lényeg.
Az, hogy otthon laksz még, mert nem tudod megtenni, hogy elköltözz, az egy dolog. Felnőtt nő vagy, nem kell engedélyt kérned hozzá, hogy ott aludjon a barátod.
Ha konzervatívak a szüleid, ha nem. Nem 16 éves vagy, hanem 25. Az is normális lenne, ha férjnél lennél és gyereked lenne, nem hogy együtt alszol a barátoddal. Pláne, ha már éltek nemi életet is, akkor meg miről beszélünk?
Kedves Kérdező.
Szerintem a szüleiddel az égvilágon semmi gond, ha mindössze két hónap ismeretség után (ami nekik röpke 3 hetes ismeretség) 1 hétig az otthonukban fogadják. Már meg ne haragudj, én elhiszem neked, hogy a fiú ilyen meg olyan szuper, de nekem szülőként ez gyors lenne és nem gondolom, hogy egy ilyen rövid kapcsolat elég lenne, hogy ezt a majdhogynem idegen fiút 1 hétig kerülgessem a házamban. Úgyhogy szerintem legyél hálás, örülj a külön szobának, és ne rontsd el már az elején ezzel az együttalvós hisztivel. Ha a fiútényleg normális, akkor ezt simán megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!