Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vezessem fel a szüleimnek...

Hogy vezessem fel a szüleimnek, hogy együtt aludjunk a barátommal?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt. Huszonévesek vagyunk. Be is mutattuk egymást otthon. Viszont! nálunk még senki nem hozott haza senkit (bátyám már 33 éves is elmúlt). Kb 3 hete tudnak itthon a barátomról. Egyszer találkoztak pár órára. Fényeztem - ő az első igazán jó párom. Már sokszor aludtunk együtt, de nem akarom, hogy rosszat gondoljanak róla (hogy csak kihasznál). Apum elég vallásos - katolikus. Mikor mondtam, hogy jön, anyum egyből mondta, hogy gondolja külön alszunk és megágyaz neki a szomszéd szobában.

Igazából annyi, hogy nem akarom, hogy mentegetni kelljen a barátomat. Hogy tálaljam nekik a dolgot?

2015. júl. 15. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%

25 évesen tudod mikor vezetném fel, vagy kérnék rá engedélyt.

Bár hozzáteszem, hogy 25 évesen én már férjnél voltam, de nem is ez a lényeg.

Az, hogy otthon laksz még, mert nem tudod megtenni, hogy elköltözz, az egy dolog. Felnőtt nő vagy, nem kell engedélyt kérned hozzá, hogy ott aludjon a barátod.

Ha konzervatívak a szüleid, ha nem. Nem 16 éves vagy, hanem 25. Az is normális lenne, ha férjnél lennél és gyereked lenne, nem hogy együtt alszol a barátoddal. Pláne, ha már éltek nemi életet is, akkor meg miről beszélünk?

2015. júl. 15. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Huszonévesek vagyunk. --> ergo felnőttek. Azt csináltok amit akartok. Mikor anyukád azt mondja, megágyaz a másik szobában egyszerűen közöld vele, hogy nem külön alszotok, hanem együtt. Nincs ezen mit bonyolítani.
2015. júl. 15. 20:49
 13/28 anonim ***** válasza:
38%
Vallásosabb családokban is ma már elfogadott, hogy menyasszony és vőlegény együtt aludjon, fél év után elvárhatod, hogy megkérje a kezedet a srác. Mondhatod a srácnak is hogy szüleid kicsit konzervatívabbak, amíg nem vagy gyűrűs menyasszony addig nálatok nincs együtt alvás.
2015. júl. 15. 21:04
 14/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem hiszem hogy a szüleid beleszólhatnak ebbe. Mondd meg az édesanyádnak hogy együtt fogtok aludni.
2015. júl. 15. 21:12
 15/28 anonim válasza:
24%
Az igaz,h már nem vagy 18 és nem ők döntenek arról,h te mit csinálsz és mit nem.De ők a szüleid akik felneveltek és mivel az ő házuk valamennyore ők hozzák a szabályokat is.. Szóval finoman hozd elő ,h te vele szeretnél aludni és emlitsd meg ,h már aludtatok együtt vagy beszélgetés közbrn ahogy te gondolod :) lényeg,h ne egyből azt mond ,h vele fogok aludni bármit mondtok.. Bár én ezt nem tom elvévre még csak 14/ F vagyok :'D na aok szerencsét ;)
2015. júl. 15. 21:17
 16/28 anonim ***** válasza:
11%
Ugyan már nem bírsz ki néhány napot? Sosem értettem ezt az együtt alvás rinyálást.
2015. júl. 15. 21:30
 17/28 anonim ***** válasza:
21%
Ha úgyis bármikor bárhol lehet szexelni, akkor miért ragaszkodsz annyira az együtt alváshoz?
2015. júl. 15. 21:33
 18/28 anonim ***** válasza:
38%
Költözz el. A saját házadban meg azt csinálsz, amit akarsz.
2015. júl. 15. 22:17
 19/28 anonim ***** válasza:
32%
Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen kérdezők később, amikor már saját lakásuk van, milyen pofát vágnának, ha az anyjuk felhozná nekik, hogy szeretne az alig pár hónapja megismert szexpartnerével, oppardon "fiújával" őnála aludni? Megemgednéd, kérdező? Tetszene a szitu, akarnád, hogy a szomszéd szobában kúrjon a mamád egy számodra idegennel? Na, most ugyanezeket érzi az anyukád, amit te, a soraimat olvasva...
2015. júl. 15. 22:38
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Kérdező.

Szerintem a szüleiddel az égvilágon semmi gond, ha mindössze két hónap ismeretség után (ami nekik röpke 3 hetes ismeretség) 1 hétig az otthonukban fogadják. Már meg ne haragudj, én elhiszem neked, hogy a fiú ilyen meg olyan szuper, de nekem szülőként ez gyors lenne és nem gondolom, hogy egy ilyen rövid kapcsolat elég lenne, hogy ezt a majdhogynem idegen fiút 1 hétig kerülgessem a házamban. Úgyhogy szerintem legyél hálás, örülj a külön szobának, és ne rontsd el már az elején ezzel az együttalvós hisztivel. Ha a fiútényleg normális, akkor ezt simán megérti.

2015. júl. 15. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!