Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tetszik a barátom a...

Nem tetszik a barátom a szüleimnek,pedig évek óta együtt vagyunk. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Előtte szemtől-szemben egészen normálisak vele, de ahogy a szüleimmel maradok elkezdik szidni. Mindegy miért, valamilyen indok mindig van. Nemrég épp munkát keresett akkor azért folyamatosan. Most, hogy dolgozik felemlegetnek valami mást.

Ilyen szempontból a párom szülei is szidhatnának mert mindenkit lehetne kritizálni valamivel. Több mint 5 éve együtt vagyunk és ez borzasztó. Hétvégente találkozunk, de folyamatosan félek, hogy beszólnak valamit páromnak.

Nincs semmi probléma a kapcsolatunkban egyébként, ezt nem mondtam páromnak, bár biztos érzi valamennyire, hogy lehetnének vele kedvesebbek is. Ha kiállok a párom mellett akkor én is le vagyok teremtve, hogy már csak őt szeretem stb...

Soha nem fogják szeretni?

Apa azt mondja néha, hogy hát még nem férjem.

De hát akkor is ugyanaz az ember marad, szóval ez is hülyeség.

24/N

2022. jún. 26. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Azonfelül, hogy kiállsz mellete és ignorálod a szüleid viselkedését?

Oda állni eléjük és kerek perec kijelenteni, hogy felnőtt vagy, nem nekik kell, hogy tetszedjen a párod, nem nekik kell szeretni, sem vele élni, hanem neked.

Neked ő megfelel így ahogy van, és ha bárkinek van valami problémája azt tartsa magában, mert nem vagy kíváncsi rá.

Én ezt tettem anno. Ennek 17 éve, van 3 gyermekünk. Ma meg már nem győznek ódákat zengeni férjemről.. 🙄

2022. jún. 26. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Mért megy oda a párod? Ne nálatok találkozzatok.

Féltékenyek, attól félnek, hogy elvesztenek.

2022. jún. 26. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Anyáék korlátoltak, ennyi. Ennyi idősen minek kell odacipelni az ipsédet? Pláne 5 év után?
2022. jún. 26. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Éljétek a saját életeteket külön tovább.
2022. jún. 26. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Megmondod anyádéknak, hogy vagy abbahagyják a próbálkozást a párod ellen hangolással, vagy nem látogatjátok többet őket. Soha nem fognak leállni másképp, jobb, ha tudod.

Neked pedig világosan a párod mellé kell állnod, vagy nézz szembe azzal, hogy pár év múlva szétmentek (te hasonlóan elvárnád, hogy ő állitsa le a saját szüleit, ha forditott helyzet lenne)

2022. jún. 27. 00:45
 6/11 Katona Dius ***** válasza:
100%
Az ilyet én sem értem. Nálunk is ez ment. Ha dolgozott az volt a baj,hogy nem tölt velem elég időt,volt hogy megsérült,csonttörés és táppénz,akkor munkakerülő léhűtő volt. Én nem vagyok egy nagy eljárkálós,jobban szeretek otthon filmezni vagy olvasni. Az volt a bajuk,hogy nem visz sehova. Holott milliószor elmondtam,hogy én nem akarok menni. Néha azért elmentem vele ide oda,de nekem jobban esett otthon pihenni kettesben. 10evig éltünk együtt mint élettársak. Az volt a bajuk,hogy nem vesz el,csak kihasznál. Én nem akartam esküvőt,mert úgy voltam Tök mindegy,egy papír nem ad hozzá semmit a kapcsolathoz. Végül 10ev után rábeszélt,hogy csak esküdjünk meg. Végül belementem,1 éve vagyunk házasok. Azóta oda meg vissza vannak érte. Holott semmi nem változott. Se ő se a kapcsolatunk nem lett se jobb se rosszabb. Mégis azóta máshogy állnak hozzá. Addig ki nem állhatták,most meg már a kisfiuk. Nem értem,már nem is akarom érteni a gondolkodás modjukat.
2022. jún. 27. 01:10
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Pedig világos. Haragszanak rá, hogy nem veszi el a lányukat. Úgy fogják fel, nem kell neki eléggé az ő gyerekük. Egy esküvő itt is csodát tenne. .
2022. jún. 27. 01:59
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

6 válaszoló a házaság sokak szemében nem csak egy papír.

Ezek szerint csak annyi volt bajuk hogy nem vett feleségül.

2022. jún. 27. 05:52
 9/11 anonim ***** válasza:
97%

Semmit, az ő dolguk.

Engem is utált exem anyja, hát most mit csináljak vele? Bármelyik jó kapcsolathoz két ember kell, és én hiába próbálkozok, hogyha nekik akármiért nem vagyok szimpatikus vagy meg sem akarnak ismerni.

2022. jún. 27. 07:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nincs az a férfi, akit méltónak tartanak arra, hogy a családjukba benősüljön. Vannak ilyen szülők, sajnos. Ők sokat tesznek azért, hogy a gyerekük ne találjon párra, vagy párkapcsolatában fölösleges tehertétel lesz ez a furkálódás.

Ha 5 éve együtt vagytok, miért nem költöztök össze? Onnantól te is bátrabban mondhatnád a szüleidnek, hogy nem vagy kíváncsi a rosszindulatú megjegyzéseikre. Nem utolsó sorban ők is látnák, hogy el fogtok köteleződni egymás mellett, és vagy jó képet vágnak a dologhoz, vagy elveszítik a lányukat.

2022. jún. 27. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!