Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tetszik a barátom a...

Nem tetszik a barátom a szüleimnek,pedig évek óta együtt vagyunk. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Előtte szemtől-szemben egészen normálisak vele, de ahogy a szüleimmel maradok elkezdik szidni. Mindegy miért, valamilyen indok mindig van. Nemrég épp munkát keresett akkor azért folyamatosan. Most, hogy dolgozik felemlegetnek valami mást.

Ilyen szempontból a párom szülei is szidhatnának mert mindenkit lehetne kritizálni valamivel. Több mint 5 éve együtt vagyunk és ez borzasztó. Hétvégente találkozunk, de folyamatosan félek, hogy beszólnak valamit páromnak.

Nincs semmi probléma a kapcsolatunkban egyébként, ezt nem mondtam páromnak, bár biztos érzi valamennyire, hogy lehetnének vele kedvesebbek is. Ha kiállok a párom mellett akkor én is le vagyok teremtve, hogy már csak őt szeretem stb...

Soha nem fogják szeretni?

Apa azt mondja néha, hogy hát még nem férjem.

De hát akkor is ugyanaz az ember marad, szóval ez is hülyeség.

24/N

2022. jún. 26. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%
Elfogadni.
2022. jún. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!