Hogy mondjam el a szüleimnek hogy egy 28 éves férfivel vagyok együtt? 16L
Ilyen esetekben nem a lány érettebb a koránál, hanem a csávóka lehet 18 éves szinten kb.
Miért kell(ene) hangsúlyozni, hogy ki hány éves?
Én szóltam, hogy szeretnék bemutatni valakit - meghívták, jött ebédelni két hatalmas csokor virággal (anyumnak, és nekem), beszélgettek, hazament.
Igen, utána volt egy kicsit kínos beszélgetés, de senki nem akadt fent a témán.
Ki bíztatta hazugságra? Fel nem tett kérdésre nem kell válaszolni.
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, én nem úgy szoktam bemutatkozni, hogy x vagyok, y éves.
Persze te bizonyára így.
Többen írták neki hogy ne mondja el mert csak vita lesz.
Direkt nem mondani el valamit amiről tudod hogy fontos az nem helyes. Ne csinálj úgy mintha nem értenéd.
"a férjem és köztem 10 év van. Én 16 voltam, ő 26 mikor össze jöttünk. Azóta is együtt vagyunk, házasok és gyerekünk van. Minden oké. Elmondtam anyámnak akkor, nem örült neki. Ahogy betöltöttem a 18at kidobott a házból. Azóta anyámmal nem beszélek"
Ja, akkor mégsem igaz, hogy minden oké! Egyáltalán nem normális dolog, hogy valaki a saját anyjával ne beszéljen 18 éves korától kezdve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!