Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem főz anyukám szívesen...

Miért nem főz anyukám szívesen nekem?

Figyelt kérdés
Az elején leszögezném nem elvárás részemről,van rá pénzünk,de akárhova megyek ismerősökhöz vagy a párom anyukája is szívesen, örömmel főz nekünk,vagy éppen a testvéreinek.Valahol kicsit rosszul esik,mert valahol egy finom étel elkészítése a szeretet kifejezése is.Én akárhányszor megyek hozzá,vagy mentünk láttam,hogy csak nyűg neki.Ha 1 hétig ott voltunk nem is volt benne köszönet,sőt azt is megjegyezte,hogy neki nem kötelessége, ő már főzött eleget,ami igaz is,de valahol irigykedem a páromra,mert látni hogy az édesanyja szerettel főz nekünk, és csomagol ételt ha úgy van.Hozzá tenném ez nem az ételről szól,hanem a gesztus,hogy szívvel főz valami finomat nekünk.Tudjátok mint amikor a nagyihoz elmentünk vasárnapi ebédre vagy egy sütire.Az is hozzátartozik,hogy anyukám nem beteg vagy ilyesmi,tehát egészséges aktív ember.Plsi hogy ezt még kínos jelenti,hogy nekem nem fog csicskáznk,mert hogy apámnak ugrált,főzött eleget, ez igazán rosszul esett.:(
aug. 8. 09:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
63%
30, így szokta. Kidob egy kérdést és viszlát...
aug. 8. 19:03
 32/47 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom nem olyan válaszokat kapott, mint amilyeneket akart
aug. 8. 19:53
 33/47 anonim ***** válasza:
47%
Persze mert azt hitte neki van igaza,a kérdező egy ingyenélő hálàtlan dög!!!!
aug. 8. 20:17
 34/47 anonim ***** válasza:
62%

Eleve vérciki, hogy felnőttként odakotlasz anyád nyakára egy egész hétre, ráadásul a pasikáddal együtt és koszt-kvártélyt vársz el. Mégis mire fel?

Szépen felemelheted a picsukádat és főzhetsz, ha már anyád felnőttként ott kerülget egy héten keresztül. Ha nem tetszik, legközelebb szállodába menjetek ellátással. Ja azért fizetni kell.

aug. 9. 11:38
 35/47 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem más baj van itt. Nem szeret téged. Én anyám is ilyen volt, mellesleg főzés közben undorító képet vágott, aki a halál f.--ra kívánta az egészet.
aug. 9. 14:25
 36/47 anonim ***** válasza:

Mindenki másban tudja kifejezni a szeretetét, és szerintem te rossz úton tartasz azzal, hogy igen is neheztelsz rá azért, mert ő neked nem akar főzni. Pedig ő nem neked nem akar főzni, hanem ő nem szeret főzni, és mivel van annyi önismerete, hogy tudja mit szeret, és nem muszáj megtennie, ezért nem teszi meg. Inkább örülj neki, hogy nem azt látod, hogy anyád rezignáltan áll az üstök felett, muszájból.

Talán az a bajod, hogy egyéb módon sem érzed, hogy szeretne. De ne fogd akkor a főzésre, akkor válaszd le, hogy téged az bánt, hogy nem érzed, hogy kellően szeretne. Nem a főzéstől fog szeretni.

aug. 9. 20:25
 37/47 anonim ***** válasza:
Máshogy kifejezi a szeretetét?
aug. 9. 20:31
 38/47 anonim ***** válasza:
Ha elege van belőle, akkor nem meglepő... Neked kéne megérteni, hogy neki ez teher.
aug. 10. 16:33
 39/47 anonim ***** válasza:
Hàt itt van baj nem kicsit..
aug. 10. 18:29
 40/47 anonim ***** válasza:
Sokan meg sem akarják érteni a kérdést csak gondolkodás nélkül ugranak mert muszáj gyűlölködni.
aug. 11. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!