Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem főz anyukám szívesen...

Miért nem főz anyukám szívesen nekem?

Figyelt kérdés
Az elején leszögezném nem elvárás részemről,van rá pénzünk,de akárhova megyek ismerősökhöz vagy a párom anyukája is szívesen, örömmel főz nekünk,vagy éppen a testvéreinek.Valahol kicsit rosszul esik,mert valahol egy finom étel elkészítése a szeretet kifejezése is.Én akárhányszor megyek hozzá,vagy mentünk láttam,hogy csak nyűg neki.Ha 1 hétig ott voltunk nem is volt benne köszönet,sőt azt is megjegyezte,hogy neki nem kötelessége, ő már főzött eleget,ami igaz is,de valahol irigykedem a páromra,mert látni hogy az édesanyja szerettel főz nekünk, és csomagol ételt ha úgy van.Hozzá tenném ez nem az ételről szól,hanem a gesztus,hogy szívvel főz valami finomat nekünk.Tudjátok mint amikor a nagyihoz elmentünk vasárnapi ebédre vagy egy sütire.Az is hozzátartozik,hogy anyukám nem beteg vagy ilyesmi,tehát egészséges aktív ember.Plsi hogy ezt még kínos jelenti,hogy nekem nem fog csicskáznk,mert hogy apámnak ugrált,főzött eleget, ez igazán rosszul esett.:(
aug. 8. 09:57
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
*még azt is kijelentette hogy nem fog nekem csicskázni,mert apámnak ugrált és főzött eleget.
aug. 8. 09:58
 2/47 anonim ***** válasza:
98%
Van akinek borzasztó nagy teher a főzés. Ez nem fog változni sajnos.
aug. 8. 10:08
 3/47 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg utál főzni
aug. 8. 10:10
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg mindig is utált főzni és korábban is csak "kötelességből" főzött.

Vannak ilyen emberek, ez nem ellened irányul.

aug. 8. 10:13
 5/47 anonim ***** válasza:
92%

De te nem vasárnapi ebédre mégy, hamem egy hétre. Nem gondolod, hogy ilyen árak mellett megterhelő lehet számára egy hétig +2 embert etetni?

"apámnak ugrált,főzött eleget" elmondta érthetően. Utál a konyhában csicskázni. Ebből állt az élete, elege van belőle. Utál főzni. Egy magának megfőzni amúgyis más, mint egy hétig vendégeket kiszolgálni. Nincs hozzá se kedve, se ideje. Ebben a melegben én pl magamnak se szívesen főzök. Ha egy hétig etetnem kéne egy szerelmes párt, hasonlóképp idegbeteg lennék.

Miért nem mentek rövidebb időre? Na meg nem kötelező kaja időben menni. Ennétek otthon/étteremben, és anyádhoz csak látogatóba mennétek. Szívesebben látna így titeket. Nem lenne vita.

Miért erőlteted ennyire, hogy etessen titeket?

aug. 8. 10:14
 6/47 anonim ***** válasza:
93%
Neked csak főzéssel fejezhető ki a szeretet?
aug. 8. 10:17
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem utál főzni, és most hogy már nem muszáj, így nem főz.

Tényleg nem ezen múlik a szeretet.

aug. 8. 10:25
 8/47 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy meg te főzöl neki? 1 rakat kajával állítasz be hozzá?

Neeem? Miért nem? Nem szereted?

aug. 8. 10:32
 9/47 anonim ***** válasza:
97%
Mert utál főzni.Megértem.Ha valaha milliárdos leszek,első dolgom lesz szakácsot fogadni.
aug. 8. 10:36
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret fozni, azert teher neki. Nem ahysebeszet
aug. 8. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!