Szívesen fogadnád a gyerekedet haza átmenetileg,ha nem lenne hova mennie egy válás után?Ha igen,mennyi időre?
ma 17:18
Szerintem egy gyerek,ha úgy viselkedik,ha felnőtt is,az mindig szülő hibája,ha tetszik ha nem.Ki nevelte? Kitől tanulta azt a viselkedést?
Kérdező elképesztő tévedésben vagy!
Szüleim 7 gyereket neveltek fel és nagyon mások vagyunk, pedig ugyan azt a nevelést kapta mindannyiunk. Hidd el, a külső hatások, barátok, stb. is nagyon nagy befolyással van egy ember személyiségére.
Kérdező, ez nemes egyszerűséggel nem igaz. Mindenkinek saját akarata van, nem lehet mindig a szülő szoknyája mögé bújni.
Meg akkor ennyi erővel a szülő sem hibás, mert őt meg a nagyszükő nevelte olyanná amilyen. A nagyszülőt meg a dédszülő. És így visszamehetünk Ádámig és Éváig és rájuk háríthatunk minden felelősséget.
ma 17:31
Na itt vagy nagyon nagy tévedésben sajnos.Mind a 7 gyereket ugyan úgy? Tényleg??Na ez itt a gond sok esetben.Minden gyerek egy külön személyiség,ami az egyiknél jó nevelés,a másiknál lehet hogy teljesen mást kell alkalmazni, máshogy kell szeretni stb.Sok szülő itt rontja el.De amúgy nem ez volt a kérdés...nem zavar?
Befogadnám akkor, ha [sok sok tényező és indok].
Nem fogadnám be akkor, ha [sok sok tényező és indok]
Tessék :)
Ha ennyire semmit nem írsz a szituról mégis hogy vársz el normális válaszokat?
"Szerintem egy gyerek,ha úgy viselkedik,ha felnőtt is,az mindig szülő hibája,ha tetszik ha nem.Ki nevelte? Kitől tanulta azt a viselkedést?"
Szerinted. A valóságban meg mindenki személyiséggel születik és azon a szülő nevelése nem tud változtatni.
Kerdezo, ez több tényezős kerdes: milyen a kapcsolatom alapbol a gyerekemmel, van e rá hely, hogy elhelyezzem, és mik a jövőbeni tervei, meddig maradna
Befogadnám időlimit nélkül, az lenne csak kizáró tényező, ha a saját testi épségemet veszélyben érezném (az meg valljuk be elég extrém eset).
A gyerek viselkedését szerintem meghatározza az én és az általam választott ember genetikájának a random keveréke és az a közeg amit én tudtam biztosítani neki, szülni meg nem muszáj, innentől eléggé felelős vagyok a viselkedéséért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!