Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szívesen fogadnád a gyerekedet...

Szívesen fogadnád a gyerekedet haza átmenetileg,ha nem lenne hova mennie egy válás után?Ha igen,mennyi időre?

Figyelt kérdés
ápr. 10. 17:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bármeddig.
ápr. 10. 18:15
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egy gyerek,ha úgy viselkedik,ha felnőtt is,az mindig szülő hibája,ha tetszik ha nem.Ki nevelte? Kitől tanulta azt a viselkedést?

Akkor oldja is meg szépen az életét, ha minden az én hibám, akkor ne akarjon egy ilyen borzalmas helyre jönni.

ápr. 10. 18:24
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Az én gyerekem, az én vérem, mindent megtennék érte. Ha szorult helyzetbe kerül, ugyan ki másra számíthatna?

Azon csodálkozom, hogy ez egyáltalán téma.

ápr. 10. 18:28
 14/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sok hozzászólónak!ma 18:28 válasz adónak sikerült értelmes és normális választ adnia.Kb mindenki letagadt a gyerek nevelésnél.Annyi volt a kérdés,hogy egy rossz szituáció miatt,pl válás, befogadnád e a gyerekedet egy kis időre.Ha igen mennyire.Gondolom azt mindenki tudja milyen a kapcsolata a gyerekével,így nem nehéz eldonet.
ápr. 10. 18:35
 15/32 anonim ***** válasza:
42%
18:28 vagyok, mindenkinek olyan a kapcsolata a gyerekével, amilyet kiépített vele. És köszönöm az elismerést.
ápr. 10. 18:37
 16/32 anonim ***** válasza:
60%

"...mindenkinek olyan a kapcsolata a gyerekével, amilyet kiépített vele."

A mesében. A valóságban meg olyan, amit a szülő és a gyerek személyisége engedett kialakitani.

ápr. 10. 18:40
 17/32 anonim ***** válasza:
16%
miért kéne befogadni? Gondolom annyira értelmes hogy nem csupasz fenékkel ment bele és nem úgy jön ki a házasságból.
ápr. 10. 18:49
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

Ha lenne egy felesleges szobám akkor befogadnám bizonyos feltételekkel. Gondolok itt a házimunkában való részvételre és a költségekbe való beszállásra.

Ha a lakásokban nem lenne üres szoba akkor nem fogadnám be, de megpróbálnék neki máshogy segíteni.

Ha azért váltak volna el mert verte az asszonyt/ alkoholista vagy dorogos volt/ embert ölt akkor nem állnék vele szóba.

ápr. 10. 19:18
 19/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem.

A gyerekek mindig itt verik magukat, hogy megszakítják a kapcsolatot a szülőkkel, mert heti 2szer átmerészelt menni hozzájuk és mindenki bólogat nekik.

Hát nekem is szükségem van a privát szférára, így nem jöhet.

ápr. 10. 19:21
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem egy gyerek,ha úgy viselkedik,ha felnőtt is,az mindig szülő hibája,ha tetszik ha nem.Ki nevelte? Kitől tanulta azt a viselkedést?"

Egyrészt saját személyisége van. Nem mindenki olyan, mint a szülei.

Másrészt ezt a logikát követve, ha felnőttként sem a gyerek a hibás, akkor a szüleit is nevelte valaki, akiket szintén nevelt valaki, és visszavezethetjük a barlangig, hogy kinek a felelőssége.

ápr. 10. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!