Anyai szeretet nélkül felnőni?
nagyon sajnálom uccsó. egy munkatársam mondta h az ő anyja azért hagyta el mert utánna született egy öccse aki fogyatékos lett. az apjuk nevelte őket... az öccse tolószékes is volt. amint meghallt már keteste őt h az unokái miatt stb. naná h elutasította. mondta h nem hülye. számára nincs anyja ha a tolószékes öccse miatt mindenkit elhagyott és új férje és gyerekei lettek.
ki is derült h pénz miatt. az apjának volt egy titkos háza is. két ingatlant örökölt. ha az anyjuk vissza jött volna amíg élt a toló kocsis testvérük, akkor az anya is örökölt volna.
ugye az apjuk a haláluk előtt közölte az anyával és a lányára hagyta h megbocsát e neki vagy sem.
az biztos h te és a többi anyai szeretet hiányában szenvedő sokkal jobb szülő lesz. már ez is bíztat engem.
az anyákhoz azért ragaszjodunk mert igenis kötődés alakul ki a megfogantatásunk, a méhbeni életünk, a megszületésünk és további neveltetésünk során. ez nem azt jelenti h szeretjük és hálásak vagyunk az anyánkért? mégsem jut el sok anyához ez az üzenet, mégha megmondjuk vagy megmondják nekik. egy elég bizarr és negatív manipuláció jön létre a rossz qnyákban h kihasználja ezt az anya utáni szeretetünket és szeretet vágyainkat. az ilyen gyerekek nem válaszolnak az anyjuknak negatívan. csak az anya él vissza minden negatívumokkal h jobban igyekezzünk és sokáig sokan észre sem veszik. ha észre veszik akkor sem él vissza bántalmazó jelleggel az anyja felé, kivéve ha az már agresszióhoz folyamodik és megtámadja az ember a saját anyját.
sok kísérlet folyt arról h a kutyák mit bírnak elviselni. a fizikai bántalmazásokat jobban viselték,sőt márhogynem várták is és örültek neki. tehát a kutyák figyelmet kaptaka fizikai bántalmazások álltal és ezt torzúl szeretetnek élték meg.
míg a pszichés bántalmazásokba hamarabb tönkre mentek és bele is pusztultak.
egy másik kísérletben az embereket vetették be, mint vallási ideológiákkal. aki egy kicsit is tanúlmányozza a vallásokat, tudhatja h nincs is olyan h egy nő lenne a teremtésbeli isten. csak feladat szerinti istennők.
akiket abban neveltek h nő a teremtésbeli isten, azokat jobban marcangolta h vajon szereti e őket az anyai istennő és próbáltak teljes szent életet élni. a pszichikai megterhelés és nyomás nagyobb volt rajtuk, mint ugyebár az ismert férfi ágazatú teremtésbeli istenségeké.
azonban érdekes az is h az agyon kényeztetett gyerekekből sokkal rosszabb szülő szokott válni.
Nekem az apai szeretet hiányzott sokáig.
Most egy kicsit megadatott a múltkor. Nagyon derűsen, jóízűt nevettem a múltkor vele együtt a vonaton.
De lényegében eltávolodtam apámtól a második házassága révén. Valahogy mégis el kellene fogadnom. Hiszen mégsem olyan rosszindulatú, mint ahogy előttem "befeketítették" anyukámék annak idején.
nálam az apám csak magára költött és csak a hobbijaira. kárpátaljai dolgok, jurta, nyilak, ijjak, laptopok, mobilok stb.
nekem nem vett sohase szemüveget és még vívós dolgokat sem. a tabort mind én fizettem. aztán elvárta h én vegyek neki kardot, mert kardozott de az ősmagyarosat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!