Bulls187 kérdése:
Hogy tudnám meg szeretetni magam a mostoha lányomnál? Másfél hónapja hogy végre meg találtam az igazít és neki már van egy 8éves lánya.még az elején vagyunk de már most nagyon meg szerettem persze mind kettőt.nekem ez még új nincs gyerekem
Figyelt kérdés
jún. 28. 16:39
1/19 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni, hogy segíthess neki a háziban.
2/19 anonim válasza:
Huh hát 1,5 hónap azért az nagyon kevés idő még. Ő nem kedvel téged ezek szerint?
Szerintem egyelőre hagyj neki időt, légy kedves vele, de ne akarj túl sok lenni. Majd alakul
3/19 anonim válasza:
Másfél hónapja? Az igen! És már azt is tudod, hogy az igaz :D
4/19 anonim válasza:
1,5 hónap után ne várj csodát (azon is csodálkozok, hogy már találkoztál a lánnyal). Ne telepedj rá, ne akarj az apja lenni.
5/19 babyboom567 válasza:
Hát nem bántás ,de neked még nincs mostoha lányod,és ennyi idő után, még egyáltalán meg sem kellene ismerkedni a gyerekkel.Majd fél év múlva lehet kezdeni az ismerkedést.
Mostoha lányod meg akkor lesz,ha más x ideje együtt éltek,és te is gondozod életvitelszerűen.
6/19 anonim válasza:
Nem a mostoha lányod! Ne álmodozz rózsaszín köd!
7/19 anonim válasza:
1,5 hónap után tudod, hogy ő az igazi, és már mostohalányidnak nevezed.
Hát tőled menekül akinek egy csöpp esze van...
8/19 anonim válasza:
Ne zaklasd más gyerekét. Te egy matrica vagy, aki rá ragad másokra. 1.5 hónap alatt az igazi? 😂 beszéljünk majd egy év múlva kb. 😂
9/19 anonim válasza:
Még találkoznotok sem kellett volna,nemhogy a mostohagyerekednek nevezd.Túlságosan tepersz,ragadsz rájuk.Az apjára is.Ide a rozsdás bökőt,hogy újabb 1,5 hónap múlva már csak ex leszel.Dehogy találtad te meg az igazit.
10/19 anonim válasza:
Az a szülő se normális, aki másfél hónap után bemutatja az éppen aktuálist a gyerekének. Az a felnőtt se, aki ennyi idő után már mostoha gyerekként hivatkozik rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!