Özveggyé válásom után újraházasodtam, a feleségem szépen bánik 13 éves lányommal, viszont többször kérte, hogy menjen aludni a saját szobájába este 10 óra felé, illetve nem engedi neki, hogy vele aludjon, ha én nem vagyok otthon, mit tehetnék?
Az én fiam 15 éves és 9-től van csendespihenő. A saját ágyában.
Mert, ha otthon vagy, akkor hárman alszotok együtt a gyerekkel?
Nem szeretném, ha a kislányom úgy érezné, hogy ő egy kolonc nekem, nekünk, mert kiküldjük a szobából mikor szeretné este, hogy kicsit beszélgessünk, megmaszírozzuk a hátát.
Már többször kiviharzott a szobából, ha szépen megkérte a feleségem, hogy most már menjen szépen aludni, mert reggel iskola, a feleségem pedig 4- kor kel, mert megy dolgozni.
Duzzogva megjegyezte a kislányom, hogy ő még nem álmos és rá sosincs időm.
Estig beszélgessetek és masszírozd a hátát. Este 10-kor a feleségedet masszírozd, ne haragudj.
Pláne ha a feleséged hajnalban kel, jó hogy nem tartod ott a gyereket hajnalig, mert nem álmos. Előtte a kislány nem ért rá beszélgetni? Ő nem jár suliba? Gondolom jó lenne, ha reggel fel tudna kelni.
Kishercegkisasszony duzzogjon. Majd abbahagyja.
Napközben miért nem foglalkozol vele? Miért csak este 10-kor lehet a lányoddal foglalkozni?
Ha este 10-kor még nem küldöd aludni, a feleséged meg hajnali 4-kor kel, akkor ti mikor éltek házaséletet? (Sejtem: SOHA!)
Becsüld meg ezt a nőt, iszonyatosan kompromisszumkész ember lehet. A legtöbb nő régen otthagyott volna ezzel az életvitellel titeket.
12 éves a lányom. Hát el sem tudom képzelni, hogy közöttünk aludjon. Van szobája este 9 től már nem zavarjuk egymást.
Ha a feleséged 4 kor kel, akkor teljesen jogos ha este már kitessékeli.
Azt meg egyszerűen nem értem miért kéne a lánnyal aludnia, ha nem vagy otthon😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!