Özveggyé válásom után újraházasodtam, a feleségem szépen bánik 13 éves lányommal, viszont többször kérte, hogy menjen aludni a saját szobájába este 10 óra felé, illetve nem engedi neki, hogy vele aludjon, ha én nem vagyok otthon, mit tehetnék?
Te még mindig nem fogod?
Nem 10kor kell elkezdeni beszélgetni,amikor már alvás van,és a kérdező lánya még akar. Beszélgessen fél9től , aztán lehet menni az ágyba.
Vagy 8kor küldje fürdés után, mert úgy a legkönnyebb, ne zavarjon már az a gyerek,igaz?!
Ugyanezt írtam.
Miért vagy ideges és agresszív?
nålunk is 10 órakor mår alvås van. lányomnak van külön szobája ės alvås mert másnap suli ,
volt hogy megijedt ,vagy félt akkor hozzánk bujt picit aztån visszament a szobåjåba .
Miért szerintetek nem beteges ez a kérdés?
Akkor válaszolgassatok ennek a kamus pedónak.
Bocs, nem kell egy 13 évesnek a ti hálószobátokban tengődnie este, amikor már alvásidő van - vagy mondjuk a nejed pl szexelne...
Én is kiküldeném a gyereket, főleg, ha négykor kelek munka miatt (anya fél ötkor kelt, szóval már kilenckor aludt).
Az a baja a lányodnak, hogy nem engeded felnőni, hanem magadra tapasztanád.
Nem kell leszrni, természetesen, de tanulja meg, hogy az este 9-fél 10 után a TIÉTEK és neki semmi keresnivalója nálatok.
Bocs, kérdező, én sem engedném, hogy a mostohagyerekem velem aludjon. Nem azért, mert utálom, hanem mert van saját szobája, tessék ott maradni :)
Vagy mi változik azzal, hogy te üzleti útra mész, hogy hirtelen a feleségeddel akarna aludni? :D
35-tel teljesen egyetértek. Ez egy beteg pedofil kamu kérdése, és csak etetitek a válaszaitokkal.
Amúgy meg egy apa ne maszírozgassa a 13 éves lánya hátát, mert a hideg kiráz a gondolattól is, miféle elfajzott dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!