Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóltam már többször is hogy...

Szóltam már többször is hogy kopogjon mielőtt bejön az ajtón. Velem van a baj? Inkább tűrjek míg itt élek?

Figyelt kérdés
Anyámmal élek egy másfél szobás panelban. Én lakom a nagyszobában,ő a kicsiben. Először normálisan megmondtam neki hogy az alapvető illemhez hozzá tartozik hogy kopogok mielőtt bemegyek valahová. Sűrű bocsánat kérések közepette ez tartott pár napig,kopogott normálisan,majd ugyanúgy kopogás nélkül jön be. Olyankor már ingerülten szólok neki,persze olyankor is én vagyok a hibás (Ő lakása,blablabla) Most is zavar,de már úgy vagyok vele hogy inkább nem szólok semmit. Néha direkt meztelen vagyok,de akkor sem zavartatja magát anyám. Ezek után inkább csendben tűrjek amíg itthon élek? Nektek volt erre valami módszer?
2022. dec. 28. 18:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Ôszintén megmondom, akiben nincs ennyi minimális intelligencia, annak úgyis hiába beszélsz, ha százszor elmondod, akkor sem fog változtatni.

Szerelj fel esetleg tolózáras rekeszt, bár lehet, hogy azt meg idegességében kitépi a falból, mert az ő lakása.

2022. dec. 28. 18:24
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
Cseréljetek szobát, úgy mindjárt más lesz a helyzet. Szerintem fog kopogni.
2022. dec. 28. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:
9%
Amig ő lakása addig neked kuss a neved.
2022. dec. 28. 18:31
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Égyszerüen tegyél az ajtóra egy nagy fogyelmeztetö feliratot, akkor nem tudja elfelejteni.
2022. dec. 28. 18:36
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Kivéve, ha elfelejt olvasni abban a pillanatban, amikor be akar menni.
2022. dec. 28. 18:45
 6/21 anonim ***** válasza:
33%

Legközelebb csinálj úgy, mintha masztiznál, hátha megszégyelli magát...

A zárról meg annyit, hogy az én anyám a fürdőszoba ajtó akasztóját tépte le, pedig azt nem is én tettem csak úgy fel, hanem apum...

2022. dec. 28. 18:49
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavar, hogy apud es anyud a kisszobaban, te egyedul a nagyszobaban? Hany eves vagy? Tegyel egy zarat a szobadra. Van mas kerdes, vagy ezzel megoldottam az eleted?
2022. dec. 28. 19:46
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Kulcs? Nem is értem, hogy ez miért nem evidens...
2022. dec. 28. 20:16
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Ha elköltözöl, akkor lehetsz a magad ura. Sajnos amíg az ő házában laksz, nem tudsz ellene mit tenni, ott neki lesz igaza.
2022. dec. 28. 20:48
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Unalmas ez a "o haza ugyhogy kuss a neved" duma.

Ha emberek egyutt elnek, lenyegtelen hogy kik, es kie a lakas, ALKALMAZKODNI KELL a masikhoz BIZONYOS MERTEKIG.

Ilyen alapon, az anyja furdes kozben is ott allhat mellette mert megteheti, mert az o lakasa. Ja, hogy ilyet a bortonokben csinalnak, tudtommal mi nem elunk bortonben.

Alapveto szabalyokat, illemet tudni kellene, elegge elszegyelnem magam ha tudnam hogy a fiam/lanyom akar masztizhat vagy meztelen lehet es en csak ugy benyitok, mikozben VALOSZINULEG tudom ezt.

2022. dec. 28. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!