Szóltam már többször is hogy kopogjon mielőtt bejön az ajtón. Velem van a baj? Inkább tűrjek míg itt élek?
Ôszintén megmondom, akiben nincs ennyi minimális intelligencia, annak úgyis hiába beszélsz, ha százszor elmondod, akkor sem fog változtatni.
Szerelj fel esetleg tolózáras rekeszt, bár lehet, hogy azt meg idegességében kitépi a falból, mert az ő lakása.
Legközelebb csinálj úgy, mintha masztiznál, hátha megszégyelli magát...
A zárról meg annyit, hogy az én anyám a fürdőszoba ajtó akasztóját tépte le, pedig azt nem is én tettem csak úgy fel, hanem apum...
Unalmas ez a "o haza ugyhogy kuss a neved" duma.
Ha emberek egyutt elnek, lenyegtelen hogy kik, es kie a lakas, ALKALMAZKODNI KELL a masikhoz BIZONYOS MERTEKIG.
Ilyen alapon, az anyja furdes kozben is ott allhat mellette mert megteheti, mert az o lakasa. Ja, hogy ilyet a bortonokben csinalnak, tudtommal mi nem elunk bortonben.
Alapveto szabalyokat, illemet tudni kellene, elegge elszegyelnem magam ha tudnam hogy a fiam/lanyom akar masztizhat vagy meztelen lehet es en csak ugy benyitok, mikozben VALOSZINULEG tudom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!