Szóltam már többször is hogy kopogjon mielőtt bejön az ajtón. Velem van a baj? Inkább tűrjek míg itt élek?
Nálunk sosem volt zár egyik ajtón sem.
Rohadtul utáltam de folyton bejöttek fürdőbe amikor sz.rtam vagy épp töröltem.
Amikor neki álltam forszírozni, hogy legalább budin hagyjanak egyedül kiraktak otthonról.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy ha nem tied a ház egy senki vagy, utolsó megtűrt nyűg a sarokban.
Kutya több joggal rendelkezik nálad és ha visszaszólsz jól gondold meg mihez kezdesz ha téged is kib.sznak mint macskát sz.rni.
7-es: nem apja meg anyja, CSAK anyja van a kisszobában.
Feltehetöen nem a kérdezö döntötte el, ki melyik szobában van, hanem az anyja. Meg a másik, hogy rengeteg helyen a nagyszoba átjárószoba, nem lehet lezárni.
Nagy tévedésben élsz.
Szülőtartás törvény miatt ha meghal egyik házastárs a maradékot kötelező eltartaniuk az utódoknak.
Én anno kitettem egy papírt az jtómra, hogy "légy szíves, kopogj!" Működött.
Apám amúgy a mai napig elfelejti, múltkor volt nálam, nem tudom, hol vannak a belső ajtók kulcsai, de nem is érdekel, egyedül élek. Szóval nem zárható a wc, de látható az ajtó aljában lévő szellőzőről, ha ég a villany és van benn valaki - meg egy garzonról beszélünk, ha el van húzva a hálófülke ajtaja, és ott nem vagyok, és az egyetlen szobában sem vagyok, és el se mentem otthonról, akkor vajon hol lehetek? Na, fater úgy nyitott rám kábelfektetés közben, mint annak a rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!