Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni abban az...

Mit lehet tenni abban az esetben ha a gyerek felnő és többszöri felszólításra sem akar elköltözni?

Figyelt kérdés

Van egy idióta testvérem, huszon évesek vagyunk, egy házban lakunk 3an, anyám, ő meg én. Én fizetem anyámnak a havi rezsit ami az én részem és csinálok a saját pénzemből havi 2-3szor nagybevásárlást,anyám elvált éd mióta fater nincs itt én tartom karban az egész portát, viszon a tesóm nem hajlandó semmit se fizetni maga után, mindig elb*ssza a pénzét, munkából hazajár és azt eszi ami itthon van, vannak olyan elektronikai eszközei is amivel ő sokkal több rezsit produkál mint más, anyám százszor elküldte már itthonról de le se sz@rja anyám fejét, szóba se áll vele, én meg már nem is beszélek vele mert ezmiatt multkor kishijján verekedős vitánk volt. Ez ügyben ez rendőrségi ügy vagy kihez lell fordulni ilyenkor hogy ezt a semmirekellőt kitessékeljék itthonról?

100%ban anyámé a ház

2022. júl. 31. 16:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
összepakoljátok a dolgait és kiteszitek a kapu elé , és zárcsere
2022. júl. 31. 16:09
 2/29 anonim ***** válasza:
85%

Van hova mennie, vagy anyátok hajlandó lenne az utcára is kitenni?

Mert ha nem, nem nagyon van mit tenni.

Egyáltalán ő (akié a ház) is akarja, hogy költözzön, vagy csak te?

2022. júl. 31. 16:11
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Mibe telik kitenni, hivatalosan is ki lehet ha 18 elmúlt.
2022. júl. 31. 16:14
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Nagykorú, ki lehet tenni, zárcsere.

Ha pattog rendőrt hívni azonnal.

2022. júl. 31. 16:24
 5/29 A kérdező kommentje:
Mindenki azt akarja hogy elmenjen és el tud menni mert van munkája és normális pénzt keres amiből egy albérletbe is el tud menni, én nem tehetek ez ügyben semmit mert nem az enyém a ház anyám meg nem tudja kirakni mert visszajön meg problémázni kezd. Az egy dolog hogy neki itt van a bejelentett lakcíme attól még a ház tulaja kirakhatja ha neki semmi köze hozzá, csak ez a f@sz magától nem megy el, én meg most nem fogom összeszedni a cuccait és kidobálni mert csunya verekedés lenne belőle.
2022. júl. 31. 16:28
 6/29 A kérdező kommentje:
Tipukis idióta aki lesz@rja hogy kinek miféle joga van bármihez is.
2022. júl. 31. 16:30
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
Anyáddal emeljétek le a szobaajtaját a herének, és vigyétek át vhova, ahova nem tud utána menni. Megszűnik a privát szférája így. Bár úgy látom, valójában csak panaszkodni jöttél, tenni nem mersz a dologért. Mi, az olvasóid menjünk segíteni?
2022. júl. 31. 16:30
 8/29 A kérdező kommentje:
Ja és arról nem is beszélve hogy ide hordja heti több alkalommal is az ingyenélő barátnőjét is, anyàmmal meg az a baj hogy ő is csak “hang ember” csunyán mondva, csak mondogatja nekik hogy menjenek el de intézni semmit se tud ez ügyben mert nem tudja mit csináljon és inkább csak idegeskedik
2022. júl. 31. 16:34
 9/29 anonim ***** válasza:
91%
zárcsere
2022. júl. 31. 16:35
 10/29 A kérdező kommentje:
7es mit megyek? Nekem nem lehet semmit tennem ezügyben, jelenleg amint látod anyám problémáját próbálom megoldani🤦🏻‍♂️
2022. júl. 31. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!