Mit lehet tenni abban az esetben ha a gyerek felnő és többszöri felszólításra sem akar elköltözni?
Van egy idióta testvérem, huszon évesek vagyunk, egy házban lakunk 3an, anyám, ő meg én. Én fizetem anyámnak a havi rezsit ami az én részem és csinálok a saját pénzemből havi 2-3szor nagybevásárlást,anyám elvált éd mióta fater nincs itt én tartom karban az egész portát, viszon a tesóm nem hajlandó semmit se fizetni maga után, mindig elb*ssza a pénzét, munkából hazajár és azt eszi ami itthon van, vannak olyan elektronikai eszközei is amivel ő sokkal több rezsit produkál mint más, anyám százszor elküldte már itthonról de le se sz@rja anyám fejét, szóba se áll vele, én meg már nem is beszélek vele mert ezmiatt multkor kishijján verekedős vitánk volt. Ez ügyben ez rendőrségi ügy vagy kihez lell fordulni ilyenkor hogy ezt a semmirekellőt kitessékeljék itthonról?
100%ban anyámé a ház
Van hova mennie, vagy anyátok hajlandó lenne az utcára is kitenni?
Mert ha nem, nem nagyon van mit tenni.
Egyáltalán ő (akié a ház) is akarja, hogy költözzön, vagy csak te?
Nagykorú, ki lehet tenni, zárcsere.
Ha pattog rendőrt hívni azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!