Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ítélkezik anyukám...

Miért ítélkezik anyukám rögtön, egy mondat után?

Figyelt kérdés
Anyukám felajánlotta hogy ha bármikor kell, szóljunk oda és vihetjük a fiúnkat, addig vigyáz rá amíg kell. Tegnap felhívtam, hogy esetleg délután tudna-e egy olyan két órán át vigyázni a fiúnkra, mert hogy a férjemmel dolgunk van. Mondta is, hogy persze, vigyük, meg is eteti, stb. Mikor oda vittem kérdezte, hogy hova megyünk. Kicsúszott a számon, hogy terápiára, de most miért hazudjak, nem ördögtől való dolog ez. Erre fél órán át hallgathattam, hogy ő már az elején mondta hogy ezzel a pasival baj lesz, és hogy hogyan lehetek ilyen felelőtlen, hogy ebbe a családba szültem, és hogy hogy tehetjük meg a gyerekkel hogy elválunk, és külön költözünk, meg stb. Persze ettől a fiam megijedt, úgyhogy meg kellett nyugtatnom mielőtt elmentem. De se válásról, se arról hogy a férjem hibás valamiben, nem volt szó. Szexuál terapeutához járunk, mert vannak gondjaink, de ez nem hiszem hogy őt többen érintené, mint hogy mi 2 óráig nem érünk rá, és az unokájával kellett lennie. 32N

2022. júl. 30. 22:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Ez már mindegy de legközelebb kényes dolgot nem kell neki elmondani.
2022. júl. 30. 22:33
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Mert tipikus anyós.
2022. júl. 30. 22:33
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Igaz nekem nem túl szoros a kapcsolatom az anyukámmal, de eszembe nem jutna elmondani neki hogy szexuál terapeutához megyünk.
2022. júl. 30. 22:34
 4/19 A kérdező kommentje:
Azért nyilván csak terapeutát mondtam, nem szexuál terapeutát…
2022. júl. 30. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
16%

Pedig bíztam benne, hogy helyesírásterapeutához mentek (fiúnk? tényleg?)

Egyébként, ha azt elmondod, hogy terápia, azt is elmondhatod milyen. Vagy semmit.

Amúgy, ha időpontotok volt, hogy nem késtetek el, ha fél óráig papolt, meg a gyerekkel is kellett foglalkozni?

2022. júl. 30. 22:42
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Az 5-ös egy kötözködő troll.

Anyád nem normális. Mintha csak a nagyanyámról írtál volna. Az is ilyen, hogy egy mondat alapján már mindenféle feltételezésbe bonyolódik.

2022. júl. 30. 22:54
 7/19 A kérdező kommentje:
Elnézést 5-ös: fiunk. Azért nem késtünk, mivel nem fél órával előtte vittem oda a fiunk, mivel tudtam hogy amúgy is beszélgetni akar majd.
2022. júl. 30. 22:57
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Szolgáljon örök tanulságul, hogy anyádnak semmit! És nem igaz, hogy nem tudtad, hogy ilyen! Ezt durván elrontottad! Egész életében nem fogja elfelejteni, és folyton ebbe fog belekotnyeleskedni. Amíg a te életedről van szó, addig a te magánügyed, de ha egy másik ember is érintett, az ő orvosi vagy itt éppen pszichológiai kezeléséről egy kívülállónak nincs joga tudni. Te itt most orvosi titkot sértettél. Csak mert nem mersz távolságot tartani anyádtól. (Mellesleg, bár én is utálom, ha a válaszolók a kérdéstől függetlenül más miatt belekötnek a kérdezőbe: egy minimum 1, de inkább 2 hete tudott elfoglaltság esetén nem pár órával előbb értesítjük a gyerekfelvigyázót. Már csak a saját érdekünkben se.)
2022. júl. 30. 23:48
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Kotnyeles, de nagyon. Ez volt a tanulópénz, legközelebb ne mondj el neki ilyesmi dolgokat. A kisfiúval meg ülj le beszélgetni, hogy nincs szó semmi válásról vagy nagy problémáról. A kisgyerekek sajnos baromira fel tudják nagyítani és kiszínezni, amit fél füllel hallottak.
2022. júl. 31. 00:10
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Anyud nem tudja lekapcsolni magát, ez nagyon gáz. Vannak dolgok, amikkel nem terhelünk és ijesztgetünk egy gyereket. A félszavakra alapozott feltételezések ilyenek.

Túl sokat nem hagynám rá, nem szeretem az ilyesmit.

2022. júl. 31. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!