Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ítélkezik anyukám...

Miért ítélkezik anyukám rögtön, egy mondat után?

Figyelt kérdés
Anyukám felajánlotta hogy ha bármikor kell, szóljunk oda és vihetjük a fiúnkat, addig vigyáz rá amíg kell. Tegnap felhívtam, hogy esetleg délután tudna-e egy olyan két órán át vigyázni a fiúnkra, mert hogy a férjemmel dolgunk van. Mondta is, hogy persze, vigyük, meg is eteti, stb. Mikor oda vittem kérdezte, hogy hova megyünk. Kicsúszott a számon, hogy terápiára, de most miért hazudjak, nem ördögtől való dolog ez. Erre fél órán át hallgathattam, hogy ő már az elején mondta hogy ezzel a pasival baj lesz, és hogy hogyan lehetek ilyen felelőtlen, hogy ebbe a családba szültem, és hogy hogy tehetjük meg a gyerekkel hogy elválunk, és külön költözünk, meg stb. Persze ettől a fiam megijedt, úgyhogy meg kellett nyugtatnom mielőtt elmentem. De se válásról, se arról hogy a férjem hibás valamiben, nem volt szó. Szexuál terapeutához járunk, mert vannak gondjaink, de ez nem hiszem hogy őt többen érintené, mint hogy mi 2 óráig nem érünk rá, és az unokájával kellett lennie. 32N

2022. júl. 30. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Te voltál a bolond. Anyádnak megmondani, hogy terápiára mentek…

Ilyen véletlen sem csúszik ki az ember száján.

Az kell még nektek, hogy anyád tömje a gyerek fejét, mi?

Jézusom…

2022. júl. 31. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Nem kellett volna mondanod a terápiát.

Amúgy úgysem fogja hosszútávra megoldani a gondjaitokat. Szóval lehet, igaza van anyádnak.

2022. júl. 31. 00:25
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Csak puszta kíváncsiság, mennyi idős a kisfiú?
2022. júl. 31. 04:30
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Inkább az a furcsa, hogy felnőtt vagy de még mindig nem látod, hogy milyen. Biztos, hogy nem most csinálta ezt először. Az a típusú ember aki okosnak akar tűnni. Ezért utólag előadja, hogy ő mit tudott már előre. De mondom, mindig is ilyen lehetett, tudnod kellene, mit mondhatsz előtte és mit nem. Leginkább semmit.
2022. júl. 31. 06:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha egy gyerek érti, mit jelent a válás szó, akkor ő már van annyi idős, hogy nem kell rá vigyázni.
2022. júl. 31. 09:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15-ös! Gondolom nem a válástól ijedt meg, hanem a nagymamától.

Kérdező, ezt elszúrtad. Legközelebb jobban figyelj arra, kinek, mit mondasz!

2022. júl. 31. 11:44
 17/19 A kérdező kommentje:
13: 7 éves, nem a válás szót értette, csak az egész jelenségtől ijedt meg.
2022. júl. 31. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Minimum 8 év alatt nem békült meg a vejével a nagyi? Ez durva! És családi látogatásokon jópofizik vele? Nem kéne találkozniuk, ha ennyire utálja!
2022. júl. 31. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
85%
15, már az ovisok bőven tudják, mit jelent a válás. Van benne tapasztalatuk bőven. Bármekkora kisgyerek megijedne, kérdező, többször próbáld megnyugtatni, dolgozni fog benn ez egy darabig. Ez náluk hatalmas félelem, egy hét évesnek még bőven a két szülő a biztonság.
2022. júl. 31. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!