Hol tudnék találni valakit aki meghallgat és nem ítélkezik?
Elég bizarr, hogy leráznak a lelkisegélynél, hogy ők ezzel nem foglalkoznak. Fel lehetne jelenti az ügyelőt a szolgáltatás központi e-mailcímén.
Tényleg az a megoldás, hogy továbblépsz, rossz ember mellett tetted le a voksodat, méltatlanra pazaroltad a szeretetedet, majd jön másik, jobb. Ez nem ok az öngyilkosságra, most a gödör alján vagy, egy darabig ott leszel, rajtad áll, hogy meddig, aztán majd ahogy időben eltávolodsz a fiútól (gondolom, lány vagy), kijössz belőle.
Komoly probléma Magyarországon, hogy szinte nincs elérhető ingyenes pszichológiai támogatás. Azért alapítványoknál, egyházaknál néha akad.
Csak a magánpszichológus jön szóba. Ha erre nincs pénzed, akkor sehol nem találsz olyat, aki meghallgat. Ez van. El kell fogadni.
Sajnos ez lesz, ha 30 évig egyik kormány sem nem tesz semmit azért, hogy az egészségügy jobb legyen, hogy az orvosok és a szakdolgozók elvándorlását megállítsák. Nincs terv, nincs koncepció, csak hagyják szétesni a rendszert. Ez mára szét is esett.
Sajnos másoktól is hallottam már, hogy a különböző lelkisegély szolgálatoknál sok esetben nem éppen a legempatikusabb emberek dolgoznak.
Én is gyakran vagyok ebben a helyzetben, mivel a családom nem hallgat meg, legfeljebb kioktat. Barátom pedig nem sok van, nem akarom elijeszteni őket a problémáimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!