Nyíregyházán tudtok ajánlani olyan nőgyógyászt, aki nem ítélkezik 40 fölötti kismamával?
Úgy néz ki, többedik gyermekünket várjuk. Nem terveztük, de védekezés ellenére is a Jóisten úgy döntött, megajándékoz bennünket még egy babával.
Úgyhogy mindenképpen megtartjuk, és nem szeretnék emiatt egy nőgyógyásszal harcolni.
Dokit nem tudok, mert nem ott lakunk,de pont 40 évesen szültem,(5 éve).
Senki sem nézett rám csúnyán,meg sehogy ,semmilyen vizsgálatnál.Teljesen természetesen láttak el,senkit nem érdekelt,hogy hány éves vagyok, és hányadik gyerekem szülöm.
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást! Pár éve költöztünk Nyíregyházára, a többi gyermekemet Budapesten szültem, ezért kell most orvost keresnem. A legkisebbet 36 évesen szültem, de már akkor azzal nyaggatott az orvosom, hogy mindenképpen menjek magzatvíz-vizsgálatra, mert 35 év fölött már nagy az esély Down-kóros babára. Az sem hatotta meg különösebben, hogy azt mondtam, mindenképpen megtartjuk, akkor is, ha beteg, emiatt nem szeretnék egy ilyen kockázatos vizsgálatra menni. (A baba teljesen egészséges lett.) Emiatt izgulok most egy kicsit, hogy hogy fognak rám nézni, ha meghallják, hogy majdnem 41 éves vagyok...
De megnyugtató, hogy változik a világ, és kezd megszokottá válni, hogy ilyen korban is szülnek az anyukák. :-)
Köszönöm a facebook-os tippet is, illetve Ivancsó Béláról olvastam most én is sok elismerő kommentet. Lehet, hogy hozzá kérek időpontot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!