Miért ítélkezik mindenki ha meglát egy fiatal (18-20) lányt terhesen?
Nővérem is 19 évesen szült ikreket, együtt éltek már 2 éve a párjával.
3 év múlva mégis egyedülálló anya lett...
Azért ítélkeznek, mert nagyon ritka, amikor van rendes háttér (ez is a szülők által), és stabil a kapcsolat, na meg elég érettség egy gyerekhez.
"csak az a baj hogy már mindenkiben az ilyen nőt látják aki fiatal"
Ez nem csak rád, és a korodbeli anyákra igaz, hanem gyakorlatilag mindenkire, aki 30 alatt szül. Mert ő már akkor biztos a nagyszülőkhöz szült, sőt állandóan lepasszolja a gyerekét, nyilván életében nem dolgozott, és még enni sem fog tudni mit adni a gyereknek. Ez szimpla előítélet. A forrása pedig abból ered, hogy manapság sok nő későn találja meg a párját, már javában a harmincas éveiben. Akkor komolyodik meg, akkor állapodik meg. Ha valaki ezt korábban eléri, az nekik fura. Talán féltékenyek is, hogy másnak nem kellett addig várnia a családalapításra.
Szerintem vagy tegyél rá magasról, avgy akassz a nyakadba egy táblát, hogy "Köszönöm, jól, vagyunk, mindenünk megvan, jó anya vagyok, apa jó apa, a gyerekünk pedig boldog." :):) Csak kitartás!!! :):)
Mert nem ismerik az elozmenyeket. (pl dolgoztal e stb)
Sajnos sok ilyen rossz indulatu ember van. Le kell kakalni;) En is 20 evesen lettem terhes, en is voltam tema.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!