Fiatal kismamák?
Sziasztok!
Úgy örülök:) Nézelődtem már fórumokat is, hátha lehet beszélgetni hasonló korú kismamákkal de sajnos mind elavultak...
Nem féltek a helyzettől? A szülők mit szóltak?
Bennem nagyon sok félelem van. Nem szeretném elmondani a közeli barátoknak sem, mert félek, hogy a falu a szájára vesz. Szomorú, de sajnos ez van, itt minden hír. Mindenkit kibeszélnek azok, akiknek nincs jobb dolguk...
Ezen kívül félek attól, hogy vajon minden rendben lesz-e, vagy jó szülők leszünk-e. :(
Szia! 6-os vagyok :)
Nálunk tervezettek voltak a babák (párom már idösebb), így a család örült, a barátok is, bár ök kicsit furcsállták, hogy ilyen hamar babám lesz. Érettségi után vállaltuk az elsöt.
Idegenektöl sok beszólált kapok, mert sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Folyton megkapom, hogy felelötlen vagyok, nem tudtam volna védekezni, minek nekem gyerek, anyám nyakára szültem biztos stb., de pont nem érdekel, mi boldogok vagyunk és ez a lényeg :) Te se foglalkozz mások véleményével....
Minden rendben volt nálam terhesség alatt (a mostaninál is eddig szerencsére), viszont nagyon nehéz szülésem volt, úgyhogy most emiatt rettegek. :S
Amiatt pedig, hogy jó szülö leszel, ne aggódj, ha szereted a picit és szépen rendezed, sokat törödsz vele, akkor csak jó anya lehetsz :) Én is féltem, hogy majd nem fogom tudni mikor miért sír, de nem volt gond mikor megszületett, ment minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!