Fiatal kismamák?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék 18-21 év közötti kismamákkal.2013. nov. 17. 17:24
21/23 anonim válasza:
Szia én 20 éves vagyok és 10 hetes kismama :) Nálunk mindenki örült a picinek a családban, az ismerősöktől én is megkaptam hogy fiatal vagyok meg majd rájövök meg hogy nekem játékbaba kellene. De azok akik megszólaltak 18 évesen szültek "de az más idő volt" cím szó van most.
Én fiatal anyuka szerettem volna lenni, a párommal már 6 éve együtt vagyunk. Mi örülünk neki más meg nem érdekel, törődjön a saját dolgával, lehet én jobb anyuka leszek mint ő! :)
22/23 anonim válasza:
20 éves vagyok, ma töltöttem a 7. hetet, férjemmel 3,5 éve vagyunk együtt, fél éve volt az esküvőnk, tervezett baba, reméljük minden rendben lesz :) Ő 29 lesz januárban, én áprilisban töltöm a 21-et, én egyelőre főiskola mellett dolgozom, ő már főállású, két munkahelye van. Ismerősök örültek, már várható volt nálunk, a szülők is nagyon jól fogadták. Segítségünk lesz anyós, após. Mi még nagyon fel sem fogtuk, úgyhogy még nem félünk semmitől :D
23/23 A kérdező kommentje:
Jajjj olyan jó, hogy írtatok!
Nagyon jó olvasni, hogy egyre többen vagyunk :)
Mindenkinek gratulálok és jó babavárást kívánok!
9 hkm
2013. dec. 6. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!