Fiatal terhes kismamák akik az első babájukat várják, Ti is várjátok már, hogy látszódjon a poci, hogy érezzétek a Picikéteket először megmozdulni?
Sziasztok!
Nagyon friss kismama vagyok, 4 hetes, de már megvagyok veszve a nagy pociért, rettenetes izgalom van bennem. Remélem nem gond, hogy írtam, tudom az én terhességem még nem is hivatalos (orvos által), de azért had örüljek és vágyakozzak. :)
Bocs,hogy írok,de nem csak Nálatok van ez így!! :-)
Mindegy,hogy az első,vagy a többedik,ugyan úgy vágyunk arra,hogy végre nagy pocakunk legyen,hogy más is lássa,az áldott állapotunkat!
Megnyugvást jelent Minden Kismamának,ha a Pici Babáját érzi végre mozogni! Akkor már nem aggódunk annyira! Aztán jön 1 olyan nap,amikor lustább a baba,és hiába "noszogatjuk",Ő nem hajlandó tudomást venni rólunk... aztán amikor éjszaka nem hagy aludni,vagy akkorát rúg,mintha nem is egy emberi lény lenne a pocakodban,hanem egy kiscsikó... :-)
Nekem nem az első terhességem,nekem már a külvilág látja- a többedik hamarabb látszik.
Mindenkinek Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
nagyon izgalmas figyelni a testeden végbemenő változásokat!
a hasamon a puffadáson kívül még nem látszik más, annak is eljön az ideje... (csak már itt lenne)
viszont a melleim nekem is minimum 2x akkorák mint voltak. :)
mindenkinek sok egészséget és boldog baba várást! :)
jók legyetek! :)
szia!
elég rég tettem föl ezt a kérdést, azóta gyönyörűen kigömbölyödtem már :) már "csak" 6 hét van elvileg a szülésig, most már amiatt vagyok besózva :)
jó túl lenni már a rosszulléteken is.
a 18. héten éreztem először a picimet, azon a héten derült ki az is, hogy kislány lesz. :)
szóval kitartás, nemsokára te is átéled ezeket!
boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!