Fiatal kismamák?
Sokszor mondogatom magamnak, hogy úgy sem fogok foglalkozni azokkal a szóbeszédekkel amik terjengenek. Érzékeny vagyok, midig is ilyen voltam, mindent magamra veszek és iszonyatosan tud bántani minden rosszindulatú megjegyzés. Ezért is nálam elég csak egyszer nagyon megbántani és onnantól kezdve ellenségként kezelem az illetőt. Ahhoz, hogy jóba legyek vele, vagy újra visszatérjen a régi kapcsolat, nagyon sokat kell teperni. Azt hiszem jogos ez a felfogásom, hisz ok nélkül senki nem mondhat rám egy rossz szót sem, bánthat meg illetve kiabálhat velem.
Tudjátok milyenek a pletykák... Elindul valami és a végén már egy egész más történet kerekedik ki belőle.
Nálunk ugye nem volt tervezett. Érettségi után munkába álltam, ráadásul külföldön. Ott kezdtem érezni, hogy valami furcsa. Ezért haza is jöttem és a párommal megcsináltuk a tesztet. :)
Sajnos nincs 1 év bedolgozott munkaviszonyom, így pár támogatástól el is esünk. Nem a pénz dominál, de valljuk be baba mellett minden támogatás jól jön.
Pár rokonom már tudja a hír, anyáék és az anyósomék majd csak karácsonykor fogják megtudni. Reméljük örülni fognak neki. Anyától tartok nagyon... :(
Mit gondoltok a kismama jógáról? Az ott zajló gátvételemről? Próbáltátok már?
Sziasztok!
Én szeptemberben töltöttem a 19et,és 32 hetes kismama vagyok :)
Egyáltalán nem félek már,biztos vagyok benne,hogy én és a párom(21éves) is jó szülők leszünk.Az elején persze voltak bennem félelmek,de hamar elszállt,amikor tisztáztuk a családdal a helyzetet.Hála istennek mindenki nagyon jól fogadta,nagyon várják már az unokát.Kisfiú egyébként,már 1750 gramm és nagyon sokat mocorog :) Alig várjuk,hogy végre kezünkben tarthassuk :) Apás szülést szerettünk volna,csak a páromnak külföldön lett munka,így lehet itthon sem lesz amikor szülök :/ Pont ilyenkor ment ki,amikor már szinte a zoknimat is alig tudom felhúzni :D Na de megoldom.
szia:)
Én 21 vagyok, párom 23, 9. hetet töltöttem a héten.
Részben tervezett baba:D Akartuk, nagyon nálam volt egy gond, úgyh gyógyszert kellett szednem, ami az első hónapban meghozta a pozi teszteteket:))
Én is félek, h vmi. baja lesz a babámnak, de tudja jól, h apával nagyon szeretjük, és akármi jön megoldjuk:)
Te még nagyon az elején vagy (velem együtt) talán a távoli rokonokkal,barátokkal várjatok még egy kicsit, jobb is, mert így nem egyszerre teremtenek le, ha arról van szó.
Nálunk anyu, hugi nagyon örült:)
Apu annyira nem..sőt...:D
De nem baj, elköltöztem, dolgoztam, ellátom magam, párom ugyanúgy, így hát különösebb beleszólása senkinek nincs.
Anyósom is örült nagyon, párom tesója is. Ezenkívűl még 2 barátnőmnek meséltem, és ennyi. A többiek majd idővel megtudják.
Szia, 25 éves leszek februárban férjem 33 éves lesz januárban. Van egy gyönyörűséges 4 éves nagylányunk. Majdnem 21 voltam amikor megszületett. Egy percre sem bántam meg, hogy fiatalon vállaltuk a babát.
Most tesóprojekten vagyunk, reményeink szerint ez a hónap a miénk lesz. :)
Vele ugyan nem kifejezetten tudsz beszélgetni, de az egész hozzáállása annyira pozitív, és kicsit hasonlít a helyzete a tiédhez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!