Fiatal kismamák! Voltatok hasonló helyzetben?
Ezzel én is így vagyok, bár rám nem mondják, hogy kislány(csak gondolják).24 éves vagyok 2 gyerekkel, mi is terveztük,akartuk.Vékony is vagyok,jók rám a 14 éveseknek szánt ruhák.Olyan 17nek nézek ki.JÓ ANYA VAGYOK,és mégis, ha rám néznek, látom sokan nem ezt gondolják.
De bezzeg Sarka Kata 24 évesen 2 gyerekkel nem elítélendő. És a megasztáros csaj, aki 20 évesen két gyerek után válik, nem elítélendő.Te meg én igen.
Lehet, hogy azt hiszik, hogy nincs saját házad, lakásod, pénzed, és felelőtlen vagy fiatalságodnál fogva.Nekem mindíg ez jut eszembe.
Ne foglalkozz velük, inkább örülj neki, igy a gyerekednek késöbb csak öröm lesz, hogy fiatalos anyukája van.
Engem pár hete - ötven felett, a 25 éves lányom barátnöjének néztek. Igencsak örömmel újságolta, egyáltalán nem zavarta sem öt, sem engem.
brrrr....
Kislány? Ilyet akkor sem mondok, ha valaki 16-18 éves. Annál csak nem nézel ki fiatalabbnak!
A kislányt én max 10-12 éves korig használom, ha a gyerekemnek mondom. Utána már nagylány van. Fiatal felnőttnél pedig néni.
Ne törődj vele, én 28 évesen szültem, valamivel én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, mondjuk nézhettek 24-25nek. És így is csomóan kiakadtak meg rám támadtak, hogy minek szülök ilyen fiatalon.... Nem kell foglalkozni velük. Meggyőzni úgysem tudod őket, magadat meg ne idegesítsd az ő hülyeségük miatt.
Mondjuk ne játssz rá arra, hogy fiatalabbnak nézel ki, tehát ne hord 2 copfban a hajad :) ne járj kislányos ruhákban, esetleg minimális smink: szájfény, szempillaspirál... De ennél többet ne foglalkozz vele.
A korodat hiába is mondod meg, nekik a 22 is túl fiatal az anyasághoz. (mondom 28 évesen is azzal csesztettek a kórházban a szobatársaim, hogy minek ilyen fiatalon... férjnél voltam már én is, normális munka, stb, minden adott volt)
23 vagyok, ugyanez a helyzet. :))) Sokak szerint gyerek vagyok (?!?!), meg megdöbbennek, hogy jaj, hogy jött össze?! (Azt is mellé szokták tenni -tekintve, hogy a férjem orvos-, hogy ti aztán tudhattátok pedig, hogy hogyan kell védekezni...) Azt szoktam rá válaszolni, hogy úgy jött össze, hogy vágytunk egy manóra, ezért nem védekeztünk. És hála Istennek a kicsi meg be is költözött. :) Hát ez van... Már csak mosolygok rajta. :)
34 hetes kismama
Én szoktam 35 éves fejjel a kislány szót használni, de csak mert béna vagyok és sokszor nem jut eszembe a megfelelő szó.
Lehet ő sem úgy gondolta és az is lehet, hogy nem is néznek meg téged annyira, csak túlreagálod.
Szerintem ne foglalkozz vele egyáltalán. Én sem tűnök 20 évesnél többnek (27 leszek nyáron) és mikor sétálok a babámmal, akkor látom a fiatal lányokon a zavartságot, v irigykedést. Mert egyrészről sosem voltam kövér, mindig vékony voltam és szülés után nagyon minimális súly maradt rajtam, ami még jól is áll, másrészt meg nekem sincs kiélt arcom, mint a mai többségnek. Sétánál a manókámat a húgomnak hitték egy alkalommal :)
Büszke vagyok arra, h egy 4140 g-os és 63 cm-es babát természetes úton tudtam megszülni (amit nem akar senki elhinni, ha rámnéz) az életemre, h van egy szuper férjem, egy cuki kislányunk!
Pl. nálunk a védőnő el van képedve, h milyen helyes kis család vagyunk :)
Nem foglalkozok semmivel és senkivel! Jókedvűen sétálgatok bárhova, nem engedem, h ezek a bizonyos "nézések" frusztráljanak!
Arról nem tehetek, h van aki 40 évesen akar szülni, mert manapság már az a normális.. nem mindenki így gondolkodik!
Én mindig így fogom fel. Tedd te is így. Ne foglalkozz semmivel és senkivel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!