Fiatal kismamák! Voltatok hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
22 éves kismama vagyok, de fiatalabbnak tűnök a koromnál. Ma bementem a városba elintézni a dolgaimat, előtte védőnőnél voltam. A szívroham kerülgetett, mikor egy anyuka azt mondta az egy éves kisfiának a várakozó teremben, hogy : a KISLÁNY nem figyel rád. Az a szánakozás pedig, ami az emberek szemében tükröződik mikor rám néznek.. Nagyon zavaró tud lenni. Nem sminkelem magam, talán ezért is van kislányosabb arcom, de ez hihetetlenül bánt, hogy szinte hallom az emberek gondolatait.. Én nem akarom titkolni a pocakom, sőt büszke vagyok rá, mert terveztük a babát és én vagyok a világ legboldogabbja, de így valahogy egy szimpla fagyizás is szorongással tölt el, úgy érzem mindenhol lenéznek. Mit tudnék tenni? Közöljem mindenkivel a koromat, vagy nézzek rájuk mérgesen és villantsam meg a gyűrűt a kezemen, vagy mégis? Ti hogy kezelitek ezeket a szituiációkat?2012. ápr. 4. 17:01
21/24 anonim válasza:
24 vagyok és engem egyáltalán nem érdekel ha bámulnak. Ha valaki furcsán néz, azt gondolom irigyli a szépségemet, fiatalságomat és a szép kerek pocakomat :)) Ráadásul esti suliba is járok, gondolhatjátok milyen pillantásokkal találkozok...akkor is jól érzem magam, mert boldog vagyok! Ti se foglalkozzatok senkivel, csak legyen jó kedvetek :) 28hkm
22/24 A kérdező kommentje:
hűha, azért páran elég durván megkaptátok a megjegyzéseket. érthetetlen számomra, hogy hogy veszik a bátorságot, hogy ócsároló, lenéző módon beszóljanak az embernek! iszonyatosan felháborítónak tartom, hogy vannak, akik ezt megengedik maguknak. nem is tudom én hasonló helyzetben mit reagáltam volna. mindig próbálok higgadt maradni, de mióta babás vagyok, azóta valahogy sokszor a méreg meg tudna ölni az ilyeneken, nehéz megállni, hogy ne bökjek vissza semmit. mondjuk nekem ettől a "kislányos" dologtól eltekintve még semmi ilyenben nem volt részem, ugye a tekinteteket leszámítva. persze amíg magukba tartják, addig maximum annyit tudok csinálni, hogy addig nézem én is, amíg néz. vagy esetleg megkérem, hogy ossza meg velem is, mégis mi a franc olyan érdekes rajtam?! kíváncsi lennék a reakciókra. egyébként épp emiatt amikor várakozok a terhesgondozáson, akkor is inkább odébb ülök, mint a többiek, vagy az utolsók közt érkezem a helyszínre, mert nincs szükségem ezekre a dolgokra. egyébként így, hogy olvastam a Ti történeteiket is, most már bátran merem azt mondani én is, hogy nem fognak érdekelni, nemes egyszerűséggel lesz.rom őket. szerintem minden kismama elismerést érdemel, amiért van ereje végig csinálni ezt a kilenc hónapot. persze mindenki másért, de azért Ti is tudjátok, hogy nem mindig egy olyan áldott az az állapot. sok erőt, egészséget, könnyű szülést és nagyon sok örömet kívánok Nektek a babával, gyerkőccel!
2012. ápr. 5. 07:52
23/24 anonim válasza:
Nem bizos,hogy ez úgy gondolta csak így csűszott ki a száján.Ne is foglalkozz vele.
Vágülis a végeredmény számít!
22 vagy és ennyi.
4 gyerkőc anyukája
24/24 anonim válasza:
20-as vagyok. Ma voltam genetikai Uh-n a párommal. Mi voltunk a kb 10 párból a legfiatalabb :) Néztek is.De nagyon kellemetlen volt mikor kijött az asszisztens egyeztetni a neveket és az időpontokat. Ott álltam mellette és mindentől kérdezte csak tőlem nem. Majd mikor ment volna be úgy szóltam utána, hogy bocsánat én is Uh-ra várok.
Felháborodva mentem a páromhoz,hogy aki nincs 30 éves azt már nem is nézik terhesnek,vagy nem gondolják ,hogy Uh-ra vár. De az élmény végül kárpótolt ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!