24. hetesen 750g-os baba mire számíthatok? Hasonló helyzetben lévők hogy alakult?
Egyrészt az uh nem pontos, másrészt korábban is foganhatott, harmadrészt gének, negyedrészt bármi lehet! :)
1. példa: ismerős babáját a 37. héten 4 kg-osnak saccolták, a 38. héten megszületett, 2900 grammal.
2. példa: nekem pont ekkora volt a baba a 24. héten, minden más adata is egy héttel nagyobb volt, azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert semmit nem jelent. Annyival nem nagyobb, hogy ebből bármire lehessen következtetni, főleg ebben a terhességi korban.
nekem a 24. héten nem csináltak uh-t, a legközelebbi a 32. héten volt, ekkor 2500 g-ra becsülték a babámat,
a kiírt napon született 4060 grammal.
Általában +-170g az átlag eltérés. Nekem pl a 18 hetes uh. írták, hogy 750 g a súlya a babának :) Tudtam nem lehet igaz a dokim is megnyugtatott, hogy ezt biztos elnézték, elírták. 25+6 napos 4d volt 875 g, most azt mondta a doki, hogy kb 1,5 kg.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!