Mire számíthatok szerintetek? Apja 4kg-al, én 3kg-al születtem, van kis túlsúlyom, cukros vagyok, viszont szigorúan betartom a 175g CH diétám, és nem hízok egy grammot sem. Jelenleg 24 hetes terhes vagyok. Mekkora lesz a baba?
Kedves 3. válaszoló, úgy érted, hogy a súlyomból még fogyni fogok annak ellenére, hogy a baba nő, meg a többi is gyarapszik, magzatvíz, méhlepény, stb, ilyesmikre gondolok :)
Mondjuk eddig is fogytam, de azt gondoltam, most már meg fog állni, mert ellensúlyozza a baba növekedése.
Szerinted?
Szia!
Én 2900grammal/48cm-vel a férjem 3300grammal/52cm-vel született!
A lányom 3950grammal és 61cmvel!
Most 30 hetes babás vagyok a bentlakó kisasszony állítólag hosszabb lesz,mint a nővére,de kevesebb súlyú...
Kiváncsi leszek!
Hali!
Ez tényleg sok mindentől függ. Én 4,5 kg feleség 3 kg. körül született. De mivel vékony volt a fiunk köldökzsinórja odabent, így kevesebb tápot kapott a doki szerint, és ezért született 2,2 kg-mal, illetve kéthéttel korábban.
A természetes szülést nem a kiló határozza meg.
A fejkörfogat számít leginkább, hogy emellé hány centi és kiló társul, mindegy.
Szép szülést!
Bár még csak várjatok azzal!
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!