Ha 36 hetesen 3200gr a baba becsült súlya én meg alacsony termetű vagyok számíthatok császárra?
Hát, orvosa válogatja. Elméletileg megnőhet 4 kg fölé, de lehet, hogy 3500-3800 között megáll a Picid. Ha úgynevezett "téraránytalanság" áll fenn, vagyis a Te csípődhöz képest nagyon nagy a baba, az császár indikáció lehet. De tényleg dokifüggő... Azt sem értem, a sógornőmön "hogy fért ki" (ráadásul gátvédelemmel) egy 4800g-os baba..
Sok sikert a szüléshez, minden úgy lesz, ahogy NEktek a legjobb...
2 ismerősöm is 4 kg-os gyermeket szült természetes úton,mind a 2 ismerősöm 155-158 cm közt van, és mind a 2 ismerős fene vékonyan kezdte el a terhességet (szülés után kb 4kg maradhatott az egyikükön,és mind a kettejük súllya a terhesség végére +10 kg-val volt több. )
Orvosa válogatja... ha ügyeletesnél szülnél,az úgy se tudja milyen méretű babára számoljon,és csak akkor lenne császár,ha muszáj.
Simán meg lehet szülni egy alacsony,vékony testalkatú nőnek is,egy 4kg-os gyermeket!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
36 hetesen 3300 grammra saccolták,
40+2 naposan született 3650 grammal a babám.
159 cm vagyok és simán szültem.
Ne aggódj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!