23 hetes vagyok de viszonylag alacson 155 cm. Bár az orvosom még nem mondta, nem hallottatok olyat, hogy az alacsony nőknek elejétől ajánlják a császáros szülést? Spontán szeretnék szülni de ha nekem igy biztosabb a baba érdekében vállalnám?!
Ennek én is utána jártam már,bár sem terhes sem anyu nem vagyok:)
Állítólag nem kell császár,csak ha téraránytalanság van,szal ha a gyerek feje nagyobb mint amin kiférne(itt értelemszerűen a csontra gondolok:))
Én is 153 cm-es kismama vagyok. Nekem a védőnőm mondta, hogy aggódik miattam, nem akarja, hogy sokat szenvedjek.
Az orvosem szerint kár feleslegesen aggódni, ez annyi mindentől függ /pl: mennyire fogsz gyorsan tágulni, mekkora lesz a bébi, hogy fog elhelyzkedni...stb./. Én is jobban örülnék a sima szülésnek, de ha a Pinduri érdeke azt kívánja, akkor legyen a császármetszés!
-31. hetes kismama-
Szia!
153 cm magas vagyok.Az orvosom eddig 1 szóval sem említette,hogy a magasságom miatt lehet császározás.Igaz nem is kérdeztem :-)mert nekem természetes,hogy simán szülök. De szerintem tutira mondta volna,mert már beszéltem vele a szülésről.
Boldog Babavárást!
34 hetes
Köszi a válaszokat!
Én orvosom sem mondott még semmit,anyukám aggódik ez miatt bár szerintem fölöslegesen,legalábbis eddig úgy néz ki.
Kellemes babavárást nektek!
Köszi!
Kb mikor kell megfordulnia? 24. hetes vagyok úgy tudom még haránt fekszik legalább is két hete úgy volt. Remélem megfordul. Van annak jele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!