Ha a 12. héten a nyaki redő 1 mm volt, a 16. -on az afp viszont alacsony, lehet down-os a baba?
Csatlakozom az előttem, szólóhoz. sok esetben fals eredményt mutat az AFP. A kiegészítő 18. heti genetikai ultrahang után, ha probléma lenne, akkor a doki jelezni fogja neked. Szerintem semmi okod az aggodalomra! Minden jót!
20 hetes kismami
szia,
gondolom csináltak genetikai UH-ot, az AFP birtokában. Ott minden OKÉ?
Mert akkor aggodalomra semmi ok.
Nyugi, minden rendben van, biztosan!..:))
Szia!
Mennyi az az alacsony?
Nekem is alacsony lett anno (0.64), az UH-n azt állapították meg,h. semmi baja viszont valszeg hamarabb lett levéve.
Velem meg sem ismételtették pedig mindenkinél azt látom,h. megismétlik. Azért az nem ártott volna.
Én voltam kombinált teszten is 12 hetesen az jó lett (1:11000), akkor a tarkóredője 1,5mm volt.
Gyakran vagyok még mindig ideges amiatt,h. minden rendben van-e de csak látnának valamit az UH-n. Na mindegy, remélem erősítem majd azok táborát akik alacsony AFP-vel szültek egészséges babát. Nemsokára kiderül.
Üdv
36 hetes kismama
36.hetes kismamának:
Mi még csak 17 hetesek vagyunk. Téged nem akartak magzatvízvételre küldeni?
Üdv és nyugodt babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!