Az előző császármetszés hegén tapadt meg a baba. Mire számíthatok?
Nálam a metszés helyén tapad a méhlepény.Egyelőre semmi baj nincsen, 21 hetes a kisfiam.
Írd meg, nálad nálad mit mondtak a dokik.
Én is így voltam, és elvetéltem. Hogy ez miatt-e, az nem biztos, de valószínű.
(Te írtál a napokban választ egy régi kérdésemre?)
Szia!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de csak most olvastam el a kommentet.
Remélem ma tudtak mondani Neked valami biztatót!!!???
Nekem hagyták volna a terhességet ha nem megy el a baba. Bár az orvosom azt mondta, hogy 95%-nál is nagyobb a vetélési arány, mert ez esetben szinte biztos, hogy a méhlepény is a hegen vagy akörül tapad meg, és ebben az esetben tuti a vetélés. Vagy még a "korai" stádiumba a 12. hét körül, vagy később. Ami sokkal rosszabb.
Hát ez nem túl bíztató...:( Tegnap óta várom, hogy megnézzenek újra uh-n, de nem kapkodják el...
Most a főorvos akar megnézni és dönteni. De szörnyű ez a várakozás. Te hányadik héten vetéltél el?
Amúgy (bár eddig nem írtam) ikerbabák és csak az egyik van a hegemen, a másik jó helyen. Így nekem még sza...bb, mert 2 baba, és lehet, hogy 1 teljesen egészségeset is el kell veszítenem:(((
Szia!
Nagyon sajnálom!!!
Én 8 hetesen vetéltem el. Most már azt gondolom, hogy inkább korán, mint később. Így a várakozási idő letelte után ismét belefogtunk a babaprojektbe, és most ismét babát várok, már betöltöttem a 13 hetet.
Szurkolok Neked, hogy rendben legyen minden!
Megírhatnád mit mondott a főorvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!