Volt már más úgy, hogy az előző császármetszés
hegén tapadt meg a baba?
Figyelt kérdés
5-6 hetes vagyok, barnázok, és Duphastont kell szednem. Doki azt mondta, hogy valószínűleg a vágáson tapadt meg a baba. Mennyi esélye van, hogy megmarad a kicsi?
2010. márc. 17. 14:28
1/9 anonim válasza:
Én már hallottam ilyenről, hogy a hegen tapadt meg a baba. Ki lehet hordani, de megszülni csak császárral szabad a méhrepedés veszélye miatt.
2010. márc. 17. 17:14
2/9 anonim válasza:
Pihenj sokat, ne emelgess, ne porszívózz stb és minden rendben lesz!
Ezeregy oka lehet a barnázásnak, de ha mégis a hegen tapad, akkor csak annyi a gond, hogy a szülés biztosan császár lesz.
Nagyon sokat várndorol még majd a lepény, nem biztos, hogy ott marad!
2010. márc. 17. 17:50
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen császár lenne a szülésem. Remélem hogy megmarad a baba. Pihenek amennyit tudok, bár egy 1,5 éves mellett nem nagyon lehet. :(
2010. márc. 17. 21:24
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem épp ma derült ki, hogy a császármetszés hegemen tapadt meg a baba:( az orvos nem sok jóval bíztat, mert meg van vékonyodva a hegem és szétnyílhat. Veled mi van azóta? Én nagyon félek. 7+2 terhes vagyok.
2010. nov. 5. 16:25
5/9 anonim válasza:
Szia előttem válaszoló. Én 13 hetes vagyok, szintén a mellső falon, az előző császár hegén tapadt meg és a doki szerint nem jelent komoly gondot, csak majd a végén kell nagyon figyelni rá. Van egy 14 hós fiam, szóval sok pihenés szóba sem jöhet. Az nagyon furcsa, hogy neked máris el van vékonyodva a heg, az csak a végén szokott lenni. Remélem minden rendben alakul.
2010. nov. 5. 22:13
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Remélem Nálad másképpen alakul, mert én sajnos elvetéltem.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
2010. nov. 6. 15:17
7/9 anonim válasza:
Szia!
Bocs, hogy lassan 1 év után írok, de azért megírom mi lett velem...
Ugye ikerterhes voltam, sajnos az "A" baba a 10. héten elhalt (aki a hegemnél volt). A "B" baba pedig május 28-án megszületett (császárral) :))) Szerencsére 2 petéjűek voltak...
2011. júl. 4. 11:18
8/9 anonim válasza:
Sziasztok! Akkor én is megírom, mi lett a vége. 11-05 22:13-as vagyok. Semmi baj nem volt, bár az utolsó 3 hétben a heg már csak 1,5 mm volt, de nem volt gond a babával,május 10-én megszületett császárral.
2011. júl. 4. 14:02
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindegyikőtöknek!!!
A vetélés után hamar megfogant az újabb terhességem. Ma 2 hónapos a kislányom, aki szintén császárral született, mint a Ti babáitok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!