Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az előző császármetszés hegén...

Az előző császármetszés hegén tapadt meg a baba. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
A leletemen az áll, hogy elvékonyította a hegvonalat, és az orvosom szerint ez nagyon veszélyes, mert szétnyílhat a heg és elvérezhetek. Jövő héten kell mennem főorvosi bemutatásra.
2010. nov. 5. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia! Képzeld a főorvos megnyugtatott, hogy pont 1 cm-el odébb van a hegemtől:) Rengeteg szögből megnézte, 2-3-4 dimenzióban is, hüvelyin és hasin is. Azt mondta, hogy a hüvelyi amúgy becsapós,a hasi a jó, csak 6 hetesen még nagyon pici volt. Most már 8 hetesen jobban látja. Úgyhogy nagyon mérges vagyok most a dokimra, a főorvos megnyugtatott. Dokit váltok, csak kerüljek ki innen. A "B" baba mellett van egy haematóma csík, attól véreztem be szombaton. Gratulálok a kis 13. hetes babádhoz:) rengeteg egészséget Nektek, és köszönöm, hogy írtál nekem!
2010. nov. 10. 15:12
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok!

A kérdezőhöz és a hozzászólókhoz tenném fel a kérdésem.

Volt aki ki tudta hordani a babát?

Ha vki meg kellett szakítani azt hogy és hol csinálták? Milyen eljárással? Mennyi idő volt mikorra kiürüt a méh?

Nekem?mem engedték kihordani.

Nekem alatta, de inkább benne tapadt meg.

Tudom régi kérdés, de hátha még olvassátok a hozzászólásom.

2017. aug. 12. 00:36
 13/14 Barbara8282 válasza:
Sziasztok tegnap elött én is kórhàzba kerűltem vérzéssel kaptam progreszteront tegnap reggelre elmúlt viszont nekem is a cégnél tapadt meg és félő hogy rà nő (körbefonja) a heget.Plusz van egy vérömleny is ami vagy felszívódik vagy vérezni fogok.8hetes 3 napos vagyok.Nem tudom mi lesz :(
2018. júl. 11. 07:41
 14/14 violinooo válasza:

Sziasztok! Ugyabebben a cipoben járok! Végül mi lett veletek?

Engem felkuldtek az 1-es számú női klinikara, holnap megyek (vidékről). Reménykedem, hátha mást mutat az uh...

2019. jún. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!